- Bewaar

- Bewaar
Varkensstukjes met rijst en groenteduo
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs Cairanne A.C. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de bonen in stukjes.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de tomaatjes in 2.
-
Snij de escalopes in stukjes van 4 bij 4 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) samen met de bonen. Giet af en haal uit de kookpot.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Doe er de varkensstukjes bij en bak 2 min. al roerend.
-
Roer er de rijst onder, de tomaten en de mascarpone. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bestrooi met parmezaan.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs Cairanne A.C. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breek de bonen in stukjes.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de tomaatjes in 2.
-
Snij de escalopes in stukjes van 4 bij 4 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) samen met de bonen. Giet af en haal uit de kookpot.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Doe er de varkensstukjes bij en bak 2 min. al roerend.
-
Roer er de rijst onder, de tomaten en de mascarpone. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bestrooi met parmezaan.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs Cairanne A.C. Côtes du Rhône Villages