Varkensstukjes met rijst en groenteduo
Varkensstukjes met rijst en groenteduo

Varkensstukjes met rijst en groenteduo

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 580 kcal
Vet 17.2 g
Koolhydraat 55.1 g
Eiwit 48.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breek de bonen in stukjes.

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Snij de tomaatjes in 2.

  5. Snij de escalopes in stukjes van 4 bij 4 cm.

  6. Bereiding:
  7. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) samen met de bonen. Giet af en haal uit de kookpot.

  8. Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.

  9. Doe er de varkensstukjes bij en bak 2 min. al roerend.

  10. Roer er de rijst onder, de tomaten en de mascarpone. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  11. Bestrooi met parmezaan.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Breek de bonen in stukjes.

  3. Snipper de sjalot en het knoflook fijn.

  4. Snij de tomaatjes in 2.

  5. Snij de escalopes in stukjes van 4 bij 4 cm.

  6. Bereiding:
  7. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) samen met de bonen. Giet af en haal uit de kookpot.

  8. Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.

  9. Doe er de varkensstukjes bij en bak 2 min. al roerend.

  10. Roer er de rijst onder, de tomaten en de mascarpone. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  11. Bestrooi met parmezaan.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 580 kcal
Vet 17.2 g
Koolhydraat 55.1 g
Eiwit 48.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Les Hauts Rocs Cairanne A.C. Côtes du Rhône Villages

Bekijk het recept digitaal