In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de gegrilde paprika's in stukken. Pers de halve citroen.
Doe de paprika's, de halfgedroogde tomaten, 2 eetl. olie van de tomaten, de cashewnoten, het gepelde knoflook, de havermout, het citroensap en de cayennepeper in een hoge maatbeker of in de blender. Mix fijn tot een smeuïge massa.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de gegrilde paprika's in stukken. Pers de halve citroen.
Doe de paprika's, de halfgedroogde tomaten, 2 eetl. olie van de tomaten, de cashewnoten, het gepelde knoflook, de havermout, het citroensap en de cayennepeper in een hoge maatbeker of in de blender. Mix fijn tot een smeuïge massa.