Vegan cashew-tomatencrème
Vegan cashew-tomatencrème

Vegan cashew-tomatencrème

10 min.
Tussendoortje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 241 kcal
Vet 16.5 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 15.8 g
Suiker 5.5 g
Vezel 2.4 g
Eiwit 5.9 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de gegrilde paprika's in stukken. Pers de halve citroen.

  3. Doe de paprika's, de halfgedroogde tomaten, 2 eetl. olie van de tomaten, de cashewnoten, het gepelde knoflook, de havermout, het citroensap en de cayennepeper in een hoge maatbeker of in de blender. Mix fijn tot een smeuïge massa.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de gegrilde paprika's in stukken. Pers de halve citroen.

  3. Doe de paprika's, de halfgedroogde tomaten, 2 eetl. olie van de tomaten, de cashewnoten, het gepelde knoflook, de havermout, het citroensap en de cayennepeper in een hoge maatbeker of in de blender. Mix fijn tot een smeuïge massa.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 241 kcal
Vet 16.5 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraat 15.8 g
Suiker 5.5 g
Vezel 2.4 g
Eiwit 5.9 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal