- Bewaar

- Bewaar
Vegan fishstickburger met zoeteaardappelfrietjes en yoghurt-dillesaus
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frieten van 1,5 cm dik.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de tomaten in schijfjes.
-
Snij met een dunschiller fijne linten van de komkommer.
-
Knip de tuinkers los.
-
Snipper de dille fijn.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Bereiding:
-
Verdeel de zoeteaardappelfrietjes over een bakplaat met bakpapier. Meng er de olijfolie onder en kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de oven en schep halverwege om.
-
Haal de bakplaat na 15 min. uit de oven en leg er de vegan fishsticks naast. Zet nog 15 min. in de oven. Draai na 8 min. de vegan fishsticks om.
-
Meng het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt met de dille, de helft van de tuinkers en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Besprenkel het Turks brood met wat water en zet 6 min. in de oven.
-
Snij het Turks brood open. Beleg met de jonge slascheuten. Verdeel er de rode ui, de vegan fishsticks, de tomaat en de komkommer over. Werk af met de helft van de plantaardige yoghurt-dillesaus en de tuinkers. Dek af met de bovenste helft van het brood en snij in 4. Prik er een leuke prikker in om de burger vast te zetten.
-
Afwerking:
-
Serveer met de zoeteaardappelfrietjes, de rest van de sla en de dressing.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15min)
-
Schil de zoete aardappelen en snij in frieten van 1,5 cm dik.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de tomaten in schijfjes.
-
Snij met een dunschiller fijne linten van de komkommer.
-
Knip de tuinkers los.
-
Snipper de dille fijn.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Bereiding:
-
Verdeel de zoeteaardappelfrietjes over een bakplaat met bakpapier. Meng er de olijfolie onder en kruid met peper en zout. Zet 30 min. in de oven en schep halverwege om.
-
Haal de bakplaat na 15 min. uit de oven en leg er de vegan fishsticks naast. Zet nog 15 min. in de oven. Draai na 8 min. de vegan fishsticks om.
-
Meng het plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt met de dille, de helft van de tuinkers en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Besprenkel het Turks brood met wat water en zet 6 min. in de oven.
-
Snij het Turks brood open. Beleg met de jonge slascheuten. Verdeel er de rode ui, de vegan fishsticks, de tomaat en de komkommer over. Werk af met de helft van de plantaardige yoghurt-dillesaus en de tuinkers. Dek af met de bovenste helft van het brood en snij in 4. Prik er een leuke prikker in om de burger vast te zetten.
-
Afwerking:
-
Serveer met de zoeteaardappelfrietjes, de rest van de sla en de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Les Trois Colonnes rosé A.O.P. Bordeaux