- Bewaar

- Bewaar
Veganburger met champignon-aardappelpannetje en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Superiore D.O.C.G. 'VegantE' Sensi Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Laat intussen de veganburgers oppervlakkig ontdooien.
-
Laat diepgevroren champignonschijfjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit).
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes aan alle kanten goudbruin.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de veganburgers goudbruin en gaar op een zacht vuur.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en voeg het knoflook en de champignons toe. Bak de champignons 5 min. Bruin op een hoog vuur.
-
Laat de diepgevroren spinazie langzaam en al roerend opwarmen in een kookpot op een zacht vuur.
-
Meng de aardappelblokjes onder de champignons. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lepel op elk bord een portie spinazie en verdeel er de champignonaardappelmengeling over. Bestrooi met de citroenzeste en serveer met een veganburger.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Superiore D.O.C.G. 'VegantE' Sensi Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Laat intussen de veganburgers oppervlakkig ontdooien.
-
Laat diepgevroren champignonschijfjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rasp de schil van de halve citroen (niet het wit).
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes aan alle kanten goudbruin.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de veganburgers goudbruin en gaar op een zacht vuur.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en voeg het knoflook en de champignons toe. Bak de champignons 5 min. Bruin op een hoog vuur.
-
Laat de diepgevroren spinazie langzaam en al roerend opwarmen in een kookpot op een zacht vuur.
-
Meng de aardappelblokjes onder de champignons. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Lepel op elk bord een portie spinazie en verdeel er de champignonaardappelmengeling over. Bestrooi met de citroenzeste en serveer met een veganburger.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Chianti Superiore D.O.C.G. 'VegantE' Sensi Toscana - Italië