- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische balletjes met farfalle en bloemkoolsaus
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de bloemkool in roosjes en snij de steel in stukjes van ± 1 cm.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de bloemkool 20 à 25 min. heel zacht in lichtgezouten water.
-
Kook intussen de farfalle 13 à 15 min. in lichtgezouten water. Voeg de broccoliroosjes toe voor de laatste 8 min. Giet af en doe in een grote ovenschaal. Meng er de vegetarische balletjes onder.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Hou wat kookvocht van de bloemkool apart en giet de rest af. Mix de bloemkool met het plantaardig alternatief voor room en de helft van de geraspte kaas (voeg wat van het kookvocht toe als de saus te dik is). Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de helft van de platte peterselie toe.
-
Giet de bloemkoolsaus over de pasta met balletjes en meng. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
-
Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven en zet eventueel de grill even aan.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de schotel met de rest van de platte peterselie.
Liever zonder oven? Bak de balletjes even voor u ze aan de schotel toevoegt. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (20 min.) 1 Verdeel 50 g bloemkool en 50 g broccoli in kleine roosjes. 2 Kook de groenten samen met 25 g farfalle 15 min. in water. Giet af. 2 Mix alles met de blaadjes van 1 takje platte peterselie en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verdeel de broccoli in kleine roosjes.
-
Snij de bloemkool in roosjes en snij de steel in stukjes van ± 1 cm.
-
Snipper de platte peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de bloemkool 20 à 25 min. heel zacht in lichtgezouten water.
-
Kook intussen de farfalle 13 à 15 min. in lichtgezouten water. Voeg de broccoliroosjes toe voor de laatste 8 min. Giet af en doe in een grote ovenschaal. Meng er de vegetarische balletjes onder.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Hou wat kookvocht van de bloemkool apart en giet de rest af. Mix de bloemkool met het plantaardig alternatief voor room en de helft van de geraspte kaas (voeg wat van het kookvocht toe als de saus te dik is). Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de helft van de platte peterselie toe.
-
Giet de bloemkoolsaus over de pasta met balletjes en meng. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
-
Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven en zet eventueel de grill even aan.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de schotel met de rest van de platte peterselie.
Liever zonder oven? Bak de balletjes even voor u ze aan de schotel toevoegt. Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. Bereiding (20 min.) 1 Verdeel 50 g bloemkool en 50 g broccoli in kleine roosjes. 2 Kook de groenten samen met 25 g farfalle 15 min. in water. Giet af. 2 Mix alles met de blaadjes van 1 takje platte peterselie en meng er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier