- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische burger met groenterijst en pesto
Onze drankensuggesties
Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de wortelen en de bonen oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Laat de groenteburgers oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de bonen in 3 en de champignons in 4.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Voeg de bonen toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de wortelen toe en bak nog eens 5 min. Doe er dan de champignons bij en bak opnieuw 5 min.
-
Mix ondertussen het basilicum, de helft van de rucola, de pijnboompitten, de geraspte parmezaan en 3 eetl. olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de basmatirijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen de rijstolie in een braadpan. Bak de groenteburgers aan beide kanten mooi bruin.
-
Meng de rijst met de groenten en de pesto.
-
Afwerking:
-
Serveer de groenteburger met de groenterijst en de groene pesto. Werk af met de rest van de rucola.
Onze drankensuggesties
Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de wortelen en de bonen oppervlakkig ontdooien. Dep goed droog.
-
Laat de groenteburgers oppervlakkig ontdooien.
-
Snij de bonen in 3 en de champignons in 4.
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot. Voeg de bonen toe en roerbak 5 min.
-
Voeg de wortelen toe en bak nog eens 5 min. Doe er dan de champignons bij en bak opnieuw 5 min.
-
Mix ondertussen het basilicum, de helft van de rucola, de pijnboompitten, de geraspte parmezaan en 3 eetl. olijfolie tot een gladde pasta. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Kook de basmatirijst in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen de rijstolie in een braadpan. Bak de groenteburgers aan beide kanten mooi bruin.
-
Meng de rijst met de groenten en de pesto.
-
Afwerking:
-
Serveer de groenteburger met de groenterijst en de groene pesto. Werk af met de rest van de rucola.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Los Condes Crianza D.O. Catalunya Spanje