- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische nasi goreng
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Bonnefois I.G.P. Côtes de Gascogne
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de wortelen in dunne staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Scheur de champignons in grove stukken.
-
Hak de koriander en de peterselie fijn.
-
Klop de eieren los in een kom en voeg de helft van de fijngehakte kruiden toe.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een pan en voeg de eieren toe. Bak tot een omelet. Laat de omelet op een bord glijden en snij in fijne reepjes.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. rijstolie in dezelfde pan en roerbak de helft van de lente-uitjes 2 min.
-
Voeg de champignons toe en roerbak 2 min. op een hoog vuur.
-
Voeg de wortelstaafjes en paprikareepjes toe, overgiet met de sojasaus en een scheutje water en laat 5 min. meestoven.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en leg er een propere keukenhanddoek op. Laat de rijst zo 5 min. stomen. Roer los met een vork.
-
Meng de reepjes omelet en de groenten onder de rijst. Werk af met de rest van de fijngehakte kruiden en lente-uitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Bonnefois I.G.P. Côtes de Gascogne
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Snij de wortelen in dunne staafjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in dunne reepjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Scheur de champignons in grove stukken.
-
Hak de koriander en de peterselie fijn.
-
Klop de eieren los in een kom en voeg de helft van de fijngehakte kruiden toe.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. rijstolie in een pan en voeg de eieren toe. Bak tot een omelet. Laat de omelet op een bord glijden en snij in fijne reepjes.
-
Verhit opnieuw 2 eetl. rijstolie in dezelfde pan en roerbak de helft van de lente-uitjes 2 min.
-
Voeg de champignons toe en roerbak 2 min. op een hoog vuur.
-
Voeg de wortelstaafjes en paprikareepjes toe, overgiet met de sojasaus en een scheutje water en laat 5 min. meestoven.
-
Kook intussen de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en leg er een propere keukenhanddoek op. Laat de rijst zo 5 min. stomen. Roer los met een vork.
-
Meng de reepjes omelet en de groenten onder de rijst. Werk af met de rest van de fijngehakte kruiden en lente-uitjes. Kruid met zwarte peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Abdijbier Wijn Bonnefois I.G.P. Côtes de Gascogne