Vegetarische wokreepjes met Thaise groenten
Vegetarische wokreepjes met Thaise groenten

Vegetarische wokreepjes met Thaise groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 543 kcal
Vet 14.7 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 72.5 g
Suiker 14.3 g
Vezel 8 g
Eiwit 26.3 g
Zout 2.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de vegetarische wokreepjes 2 à 3 min. op een hoog vuur. Pers het knoflook en voeg toe.

  4. Roer er de groenten onder en roerbak 5 à 7 min.

  5. Meng met de curryketchup, de sojasaus en het kerriepoeder. Kruid met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de vegetarische wokreepjes 2 à 3 min. op een hoog vuur. Pers het knoflook en voeg toe.

  4. Roer er de groenten onder en roerbak 5 à 7 min.

  5. Meng met de curryketchup, de sojasaus en het kerriepoeder. Kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 543 kcal
Vet 14.7 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 72.5 g
Suiker 14.3 g
Vezel 8 g
Eiwit 26.3 g
Zout 2.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence

Bekijk het recept digitaal