- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische wokreepjes met Thaise groenten
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de vegetarische wokreepjes 2 à 3 min. op een hoog vuur. Pers het knoflook en voeg toe.
-
Roer er de groenten onder en roerbak 5 à 7 min.
-
Meng met de curryketchup, de sojasaus en het kerriepoeder. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de vegetarische wokreepjes 2 à 3 min. op een hoog vuur. Pers het knoflook en voeg toe.
-
Roer er de groenten onder en roerbak 5 à 7 min.
-
Meng met de curryketchup, de sojasaus en het kerriepoeder. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Vallon des Glauges A.O.P. Coteaux d'Aix-en-Provence