- Bewaar

- Bewaar
Vegetarische worstjes, gestoofd met mosterd en dragon
Onze drankensuggesties
Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Deze rode rhônewijn is gemaakt op een milieubewuste, biodynamische wijze. De smaak is fruitig, soepel en kruidig. In de finale ontdekt u een toets pure chocolade. Wijn Château de Pouzols A.C. Minervois Gecorseerde rode wijn uit het Franse zuiden (tussen Narbonne en Carcassonne), met een aangenaam fruitige en tegelijk karaktervolle smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sjalot fijn en de preiwitten in grote stukken (5 cm).
-
Snij de champignons middendoor.
-
Rits de dragonblaadjes van de harde steeltjes en snij ze fijn.
-
Bereiding:
-
Laat de olijfolie heet worden in een hoge braadpan en bak er de diepgevroren worstjes in tot ze mooi goudbruin zijn.
-
Voeg de sjalot toe, de stukken prei en champignons en laat al roerend 4 min. bakken.
-
Giet er de witte wijn bij en doe er ook het bouillonblokje bij. Kruid met tijm, paprika en de helft van de gehakte dragon. Laat gedurende 10 min. sudderen.
-
Snij elk worstje in 3 of meer stukken (in de pan), voeg de room en de mosterd toe en roer goed door elkaar. Laat nog 5 min. verder sudderen.
-
Doe er dan de andere helft van de dragon bij en werk naar smaak af met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien uw vegetarische worstjes met mosterd en dragon op met geurige basmatirijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Deze rode rhônewijn is gemaakt op een milieubewuste, biodynamische wijze. De smaak is fruitig, soepel en kruidig. In de finale ontdekt u een toets pure chocolade. Wijn Château de Pouzols A.C. Minervois Gecorseerde rode wijn uit het Franse zuiden (tussen Narbonne en Carcassonne), met een aangenaam fruitige en tegelijk karaktervolle smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de sjalot fijn en de preiwitten in grote stukken (5 cm).
-
Snij de champignons middendoor.
-
Rits de dragonblaadjes van de harde steeltjes en snij ze fijn.
-
Bereiding:
-
Laat de olijfolie heet worden in een hoge braadpan en bak er de diepgevroren worstjes in tot ze mooi goudbruin zijn.
-
Voeg de sjalot toe, de stukken prei en champignons en laat al roerend 4 min. bakken.
-
Giet er de witte wijn bij en doe er ook het bouillonblokje bij. Kruid met tijm, paprika en de helft van de gehakte dragon. Laat gedurende 10 min. sudderen.
-
Snij elk worstje in 3 of meer stukken (in de pan), voeg de room en de mosterd toe en roer goed door elkaar. Laat nog 5 min. verder sudderen.
-
Doe er dan de andere helft van de dragon bij en werk naar smaak af met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien uw vegetarische worstjes met mosterd en dragon op met geurige basmatirijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Coteaux du Tricastin A.C. M. Chapoutier Deze rode rhônewijn is gemaakt op een milieubewuste, biodynamische wijze. De smaak is fruitig, soepel en kruidig. In de finale ontdekt u een toets pure chocolade. Wijn Château de Pouzols A.C. Minervois Gecorseerde rode wijn uit het Franse zuiden (tussen Narbonne en Carcassonne), met een aangenaam fruitige en tegelijk karaktervolle smaak.