- Bewaar

- Bewaar
Veggieballetjes met spinaziegnocchi en peterselie-basilicumpesto
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donkere trappist Wijn Viré-Clessé A.O.P. 'Vieilles Vignes' Cave de Viré
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de peterselie en het basilicum grof. Mix samen met de pijnboompitten, het gepelde knoflookteentje en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Roer er de spinazie onder en laat ± 5 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de vegetarische balletjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook intussen de gnocchi 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er de spinazie, de pesto en de room onder.
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donkere trappist Wijn Viré-Clessé A.O.P. 'Vieilles Vignes' Cave de Viré
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn.
-
Hak de peterselie en het basilicum grof. Mix samen met de pijnboompitten, het gepelde knoflookteentje en 4 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 à 2 min. Roer er de spinazie onder en laat ± 5 min. slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de vegetarische balletjes ± 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Kook intussen de gnocchi 2 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er de spinazie, de pesto en de room onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donkere trappist Wijn Viré-Clessé A.O.P. 'Vieilles Vignes' Cave de Viré