- Bewaar

- Bewaar
Veggieburger met gevulde paprika en basilicumdressing
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Radieuse Wijn Inycon | Nero d'Avola-Shiraz | I.G.T. Sicilia | Sicilia | Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 2 of 4.
-
Snij de paprika's middendoor en verwijder de pitjes en de witte zaad lijsten. Kook de paprikahelften 10 min. gaar in lichtgezouten water, giet af en laat uitlekken.
-
Kook ondertussen de risone gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons 5 min. op een hevig vuur. Breng op smaak met het limoensap, de Italiaanse kruidenmix, peper en zout. Meng met de mozzarella en de risone.
-
Vul de paprikahelften met de champignonmengeling en verpak in aluminiumfolie. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Maak intussen de basilicumdressing: snipper de sjalot fijn en pers het halve knoflook teentje. Mix samen met de basilicumblaadjes en 4 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Zet de gevulde paprika's ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de diepgevroren vegetarische burgers 8 à 10 min. op een middel hoog vuur. Draai halverwege om.
-
Afwerking:
-
Verdeel de veggieburgers over de borden en lepel er wat basilicumdressing rond.
-
Geef er de gevulde paprika's bij.
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Radieuse Wijn Inycon | Nero d'Avola-Shiraz | I.G.T. Sicilia | Sicilia | Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de champignons in 2 of 4.
-
Snij de paprika's middendoor en verwijder de pitjes en de witte zaad lijsten. Kook de paprikahelften 10 min. gaar in lichtgezouten water, giet af en laat uitlekken.
-
Kook ondertussen de risone gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de champignons 5 min. op een hevig vuur. Breng op smaak met het limoensap, de Italiaanse kruidenmix, peper en zout. Meng met de mozzarella en de risone.
-
Vul de paprikahelften met de champignonmengeling en verpak in aluminiumfolie. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Maak intussen de basilicumdressing: snipper de sjalot fijn en pers het halve knoflook teentje. Mix samen met de basilicumblaadjes en 4 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Zet de gevulde paprika's ± 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit ondertussen 1 eetl. olijfolie in een pan. Bak de diepgevroren vegetarische burgers 8 à 10 min. op een middel hoog vuur. Draai halverwege om.
-
Afwerking:
-
Verdeel de veggieburgers over de borden en lepel er wat basilicumdressing rond.
-
Geef er de gevulde paprika's bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Leffe Radieuse Wijn Inycon | Nero d'Avola-Shiraz | I.G.T. Sicilia | Sicilia | Italië