- Bewaar

- Bewaar
Veggielasagne met ricotta en gegrilde groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Roer de ricotta los in 1 dl water en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Lepel 1/3 van de passata over de bodem van een ovenschaal en leg er 4 lasagnevellen naast elkaar in. Bestrijk met de helft van de ricotta en verdeel er wat diepgevroren uiringen en knoflook over. Bedek met de helft van de diepgevroren groentemix (leg ze mooi naast elkaar). Kruid met Italiaanse kruiden. Herhaal dit nog een keer.
-
Eindig met de 4 overige lasagnevellen en de rest van de passata. Spoel de bokaal van de passata met 2 dl water en giet in de ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Roer de ricotta los in 1 dl water en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Lepel 1/3 van de passata over de bodem van een ovenschaal en leg er 4 lasagnevellen naast elkaar in. Bestrijk met de helft van de ricotta en verdeel er wat diepgevroren uiringen en knoflook over. Bedek met de helft van de diepgevroren groentemix (leg ze mooi naast elkaar). Kruid met Italiaanse kruiden. Herhaal dit nog een keer.
-
Eindig met de 4 overige lasagnevellen en de rest van de passata. Spoel de bokaal van de passata met 2 dl water en giet in de ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.