Veggielasagne met ricotta en gegrilde groenten
Veggielasagne met ricotta en gegrilde groenten

Veggielasagne met ricotta en gegrilde groenten

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 577 kcal
Vet 15.6 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 74.8 g
Suiker 20.9 g
Vezel 13.4 g
Eiwit 27.6 g
Zout 0.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Roer de ricotta los in 1 dl water en kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. Lepel 1/3 van de passata over de bodem van een ovenschaal en leg er 4 lasagnevellen naast elkaar in. Bestrijk met de helft van de ricotta en verdeel er wat diepgevroren uiringen en knoflook over. Bedek met de helft van de diepgevroren groentemix (leg ze mooi naast elkaar). Kruid met Italiaanse kruiden. Herhaal dit nog een keer.

  5. Eindig met de 4 overige lasagnevellen en de rest van de passata. Spoel de bokaal van de passata met 2 dl water en giet in de ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.

  6. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  3. Roer de ricotta los in 1 dl water en kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  4. Lepel 1/3 van de passata over de bodem van een ovenschaal en leg er 4 lasagnevellen naast elkaar in. Bestrijk met de helft van de ricotta en verdeel er wat diepgevroren uiringen en knoflook over. Bedek met de helft van de diepgevroren groentemix (leg ze mooi naast elkaar). Kruid met Italiaanse kruiden. Herhaal dit nog een keer.

  5. Eindig met de 4 overige lasagnevellen en de rest van de passata. Spoel de bokaal van de passata met 2 dl water en giet in de ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.

  6. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 577 kcal
Vet 15.6 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 74.8 g
Suiker 20.9 g
Vezel 13.4 g
Eiwit 27.6 g
Zout 0.5 g

Bekijk het recept digitaal