- Bewaar

- Bewaar
Veggieschnitzel met krieltjes-rodekoolsalade en mango
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Chardonnay D.O. Valle de Casablanca Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Schil ze en snij in fijne schijfjes.
-
Snij de rodekool in heel fijne reepjes (dat gaat makkelijk met een rasp of mandoline).
-
Snij het vruchtvlees van 1/2 mango in blokjes van 1/2 cm. Mix de rest van de mango tot een gladde puree.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en hak de koriander grof.
-
Maak de mangovinaigrette: meng de mangopuree met de sojasaus, het sesamzaad en de sesamolie. Kruid met peper.
-
Verhit de arachideolie in een pan en bak de vegetarische schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Meng de rodekool met de mangoblokjes, de krieltjes en de lente-uitjes. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de vegetarische schnitzels met de krieltjessalade. Werk af met de koriander en geef er de mangovinaigrette bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Chardonnay D.O. Valle de Casablanca Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water. Kook ze 20 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen. Schil ze en snij in fijne schijfjes.
-
Snij de rodekool in heel fijne reepjes (dat gaat makkelijk met een rasp of mandoline).
-
Snij het vruchtvlees van 1/2 mango in blokjes van 1/2 cm. Mix de rest van de mango tot een gladde puree.
-
Snipper de lente-uitjes fijn en hak de koriander grof.
-
Maak de mangovinaigrette: meng de mangopuree met de sojasaus, het sesamzaad en de sesamolie. Kruid met peper.
-
Verhit de arachideolie in een pan en bak de vegetarische schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Meng de rodekool met de mangoblokjes, de krieltjes en de lente-uitjes. Kruid met peper en zout.
-
Serveer de vegetarische schnitzels met de krieltjessalade. Werk af met de koriander en geef er de mangovinaigrette bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Chardonnay D.O. Valle de Casablanca Chili