- Bewaar

- Bewaar
Veggieschnitzel met krieltjes, spinazie en yoghurtdressing
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Gérard Bertrand `Aigle Noir' Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de platte peterselie, het bieslook, de ui en het knoflook fijn. Meng de platte peterselie, het bieslook en het knoflook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de ongeschilde krielaardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij middendoor.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 2 min. glazig. Voeg de spinazie toe en laat 5 min. slinken. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout. Meng er de krieltjes onder.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de vegetarische schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Afwerking:
-
Verdeel de krielaardappelen met spinazie over de borden en lepel er wat yoghurtdressing over. Serveer met de vegetarische schnitzels.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g krielaardappelen en kook samen met 100 g spinazie en 2 takjes platte peterselie 20 min. gaar. Giet af. 2 Klop intussen 1 ei los met een vork. Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak tot een omelet. 3 Mix de krieltjes, de spinazie en de helft van de omelet fijn.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Gérard Bertrand `Aigle Noir' Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de platte peterselie, het bieslook, de ui en het knoflook fijn. Meng de platte peterselie, het bieslook en het knoflook onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Bereiding:
-
Kook de ongeschilde krielaardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij middendoor.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 2 min. glazig. Voeg de spinazie toe en laat 5 min. slinken. Kruid met de nootmuskaat, peper en zout. Meng er de krieltjes onder.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de vegetarische schnitzels 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin.
-
Afwerking:
-
Verdeel de krielaardappelen met spinazie over de borden en lepel er wat yoghurtdressing over. Serveer met de vegetarische schnitzels.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g krielaardappelen en kook samen met 100 g spinazie en 2 takjes platte peterselie 20 min. gaar. Giet af. 2 Klop intussen 1 ei los met een vork. Verhit 1 koffiel. plantaardige olie in een pan en bak tot een omelet. 3 Mix de krieltjes, de spinazie en de helft van de omelet fijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Gérard Bertrand `Aigle Noir' Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc