- Bewaar

- Bewaar
Verse tagliatelle met spinazie en kalkoenenschnitzel
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. Pinot Noir Château de Dracy Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei in ringen van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de preiringen 10 min. op een zacht vuur. Roer er de spinazie en de smeerkaas onder en stoof 2 à 3 min. tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de kalkoenenschnitzels 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant.
-
Roer de groenten en de pijnboompitten onder de tagliatelle.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en geef er een kalkoenenschnitzel bij.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. Pinot Noir Château de Dracy Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de prei in ringen van 1/2 cm.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de preiringen 10 min. op een zacht vuur. Roer er de spinazie en de smeerkaas onder en stoof 2 à 3 min. tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de kalkoenenschnitzels 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant.
-
Roer de groenten en de pijnboompitten onder de tagliatelle.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en geef er een kalkoenenschnitzel bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. Pinot Noir Château de Dracy Albert Bichot