Verse tagliatelle met spinazie en kalkoenenschnitzel
Verse tagliatelle met spinazie en kalkoenenschnitzel

Verse tagliatelle met spinazie en kalkoenenschnitzel

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 957 kcal
Vet 42.3 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraat 96 g
Suiker 13.2 g
Vezel 8.9 g
Eiwit 43.9 g
Zout 2.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de prei in ringen van 1/2 cm.

  3. Bereiding:
  4. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de preiringen 10 min. op een zacht vuur. Roer er de spinazie en de smeerkaas onder en stoof 2 à 3 min. tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  5. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  6. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.

  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de kalkoenenschnitzels 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant.

  8. Roer de groenten en de pijnboompitten onder de tagliatelle.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de pasta over de borden en geef er een kalkoenenschnitzel bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de prei in ringen van 1/2 cm.

  3. Bereiding:
  4. Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de preiringen 10 min. op een zacht vuur. Roer er de spinazie en de smeerkaas onder en stoof 2 à 3 min. tot de spinazie geslonken is. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

  5. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  6. Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan.

  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de kalkoenenschnitzels 3 à 4 min. goudbruin aan elke kant.

  8. Roer de groenten en de pijnboompitten onder de tagliatelle.

  9. Afwerking:
  10. Verdeel de pasta over de borden en geef er een kalkoenenschnitzel bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 957 kcal
Vet 42.3 g
Verzadigd vet 9.9 g
Koolhydraat 96 g
Suiker 13.2 g
Vezel 8.9 g
Eiwit 43.9 g
Zout 2.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Bourgogne A.O.P. Pinot Noir Château de Dracy Albert Bichot

Bekijk het recept digitaal