- Bewaar

- Bewaar
Visjes op een groentebedje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Stap 1
-
ALS EEN VIS IN HET WATER
-
Zo goed voel jij je als chef-kok. Dit snijwerk is dan ook geen enkel probleem voor jou.
-
Snij de citroen in mooie schijfjes.
-
Snij de bacon in fijne reepjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes. Dat doe je door de roosjes voorzichtig van de steel te snijden.
-
Je hulpkok mag de broccoli 4 min. koken in water, met het deksel van de pot. Wil je dat de broccoli mooi groen blijft? Spoel de roosjes dan onder koud water na het afgieten.
-
Stap 2 'BLUB BLUB'
-
Zegt de broccoli! Terwijl die kookt, kan jij naar hartenlust de volgende ingrediënten mengen. Neem al maar een vork, lepel of klopper.
-
Neem een kommetje en meng daarin de room met de mosterd. Meng de olijfolie met de tijm in een ander kommetje. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Nu nog een klein beetje snijwerk. Snij alle stukken vis nog eens in 2. Bestrijk ze daarna met de kruidenolie. Dat doe je best met een borsteltje.
-
Stap 3
-
HET NEUSJE VAN DE ZALM
-
Zo goed wordt dit topgerecht! Zeker als je de volgende stappen volgt.
-
Laat je hulpkok de oven al voorverwarmen op 180 °C.
-
Neem een ovenschaal en wrijf die in met de boter.
-
De eerste laag in de schotel maak je met de diepgevroren rustieke groentemix.
-
Maak met de broccoli de tweede laag. Prop de reepjes bacon tussen de roosjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Leg de stukken vis boven op het groentebedje. Wissel zalm en kabeljauw af. Giet er het roommengsel over.
-
Bestrooi de schotel met de geraspte kaas en werk af met de citroenschijfjes.
-
Je hulpkok mag de schotel ± 20 min. in de oven zetten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Stap 1
-
ALS EEN VIS IN HET WATER
-
Zo goed voel jij je als chef-kok. Dit snijwerk is dan ook geen enkel probleem voor jou.
-
Snij de citroen in mooie schijfjes.
-
Snij de bacon in fijne reepjes.
-
Verdeel de broccoli in roosjes. Dat doe je door de roosjes voorzichtig van de steel te snijden.
-
Je hulpkok mag de broccoli 4 min. koken in water, met het deksel van de pot. Wil je dat de broccoli mooi groen blijft? Spoel de roosjes dan onder koud water na het afgieten.
-
Stap 2 'BLUB BLUB'
-
Zegt de broccoli! Terwijl die kookt, kan jij naar hartenlust de volgende ingrediënten mengen. Neem al maar een vork, lepel of klopper.
-
Neem een kommetje en meng daarin de room met de mosterd. Meng de olijfolie met de tijm in een ander kommetje. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Nu nog een klein beetje snijwerk. Snij alle stukken vis nog eens in 2. Bestrijk ze daarna met de kruidenolie. Dat doe je best met een borsteltje.
-
Stap 3
-
HET NEUSJE VAN DE ZALM
-
Zo goed wordt dit topgerecht! Zeker als je de volgende stappen volgt.
-
Laat je hulpkok de oven al voorverwarmen op 180 °C.
-
Neem een ovenschaal en wrijf die in met de boter.
-
De eerste laag in de schotel maak je met de diepgevroren rustieke groentemix.
-
Maak met de broccoli de tweede laag. Prop de reepjes bacon tussen de roosjes. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Leg de stukken vis boven op het groentebedje. Wissel zalm en kabeljauw af. Giet er het roommengsel over.
-
Bestrooi de schotel met de geraspte kaas en werk af met de citroenschijfjes.
-
Je hulpkok mag de schotel ± 20 min. in de oven zetten.