- Bewaar

- Bewaar
Vislasagne met schorseneren
Onze drankensuggesties
Wijn * Montagny 1er Cru A.O.P. - Blason de Bourgogne Wijn * Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico - Moncaro - Marche - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de wijting en de scampi's oppervlakkig ontdooien. Dep droog en kruid met peper en zout.
-
Snij de tomaten in dunne plakjes en halveer ze.
-
Snipper de knoflookteentjes fijn.
-
Rasp de cheddar.
-
Meng de tomatenpassata met de rode pesto en kruid met peper en zout.
-
Roer de mascarpone los met de witte wijn. Voeg het fijngesnipperde knoflook toe. Kruid met de cayennepeper, peper en zout.
-
Vul een kom met water en voeg de azijn toe. Schil verse schorseneren met een dunschiller (gebruik daarvoor keukenhandschoenen). Snij in stukken en leg in het water (zo behouden ze hun witte kleur).
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Vet een ovenschaal in met de olijfolie.
-
Verdeel eerst de helft van de (diepgevroren) schorseneren over de ovenschaal en bedek dan met een laagje lasagnevellen. Leg er de visfilets op en bedek met de helft van het tomaten-pestomengsel.
-
Leg er daarna opnieuw een laagje lasagnevellen op en bedek met de rest van de schorseneren en de helft van de mascarpone. Bedek weer met lasagnevellen en verdeel er de diepgevroren broccoliroosjes en de scampi's over. Schep er de rest van het tomatenmengsel over en bedek met een laagje lasagnevellen.
-
Werk af met de rest van de mascarpone en bestrooi met de cheddar. Versier met de halve tomatenschijfjes. Kruid met peper en zout.
-
Bak 55 min. à 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel de lasagne over de borden en geef er een stukje ciabatta of stokbrood bij. Ook lekker met een groene salade.
Onze drankensuggesties
Wijn * Montagny 1er Cru A.O.P. - Blason de Bourgogne Wijn * Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico - Moncaro - Marche - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de wijting en de scampi's oppervlakkig ontdooien. Dep droog en kruid met peper en zout.
-
Snij de tomaten in dunne plakjes en halveer ze.
-
Snipper de knoflookteentjes fijn.
-
Rasp de cheddar.
-
Meng de tomatenpassata met de rode pesto en kruid met peper en zout.
-
Roer de mascarpone los met de witte wijn. Voeg het fijngesnipperde knoflook toe. Kruid met de cayennepeper, peper en zout.
-
Vul een kom met water en voeg de azijn toe. Schil verse schorseneren met een dunschiller (gebruik daarvoor keukenhandschoenen). Snij in stukken en leg in het water (zo behouden ze hun witte kleur).
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Vet een ovenschaal in met de olijfolie.
-
Verdeel eerst de helft van de (diepgevroren) schorseneren over de ovenschaal en bedek dan met een laagje lasagnevellen. Leg er de visfilets op en bedek met de helft van het tomaten-pestomengsel.
-
Leg er daarna opnieuw een laagje lasagnevellen op en bedek met de rest van de schorseneren en de helft van de mascarpone. Bedek weer met lasagnevellen en verdeel er de diepgevroren broccoliroosjes en de scampi's over. Schep er de rest van het tomatenmengsel over en bedek met een laagje lasagnevellen.
-
Werk af met de rest van de mascarpone en bestrooi met de cheddar. Versier met de halve tomatenschijfjes. Kruid met peper en zout.
-
Bak 55 min. à 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Afwerking:
-
Verdeel de lasagne over de borden en geef er een stukje ciabatta of stokbrood bij. Ook lekker met een groene salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn * Montagny 1er Cru A.O.P. - Blason de Bourgogne Wijn * Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. Classico - Moncaro - Marche - Italië