- Bewaar

- Bewaar
Vismignonnettes in een korstje met gestoofde venkel
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de mignonnettes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Pers de citroen (u hebt 2 eetl. nodig).
-
Mix de uitgelekte bonen met de platte peterselie, de salie, 1 eetl. parmezaan, het gekruide zeezout, het knoflookteentje, het citroensap en 1 eetl. olijfolie tot een gladde pasta.
-
Snij de venkelknollen in 2, verwijder de harde kern en snij elke helft in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 190 °C.
-
Leg de mignonnettes in een ovenschaal en besmeer met de wittebonenpasta. Besprenkel met wat olijfolie en zet 20 min. in de oven.
-
Kook ondertussen de ongeschilde krielaardappelen 20 min. in lichtgezouten water.
-
Verhit ook 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de stukken venkel. Blus met de witte wijn en kruid met zwarte peper en zout. Laat 25 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur. Bestrooi met de rest van de parmezaan op het einde van de gaartijd.
-
Afwerking:
-
Leg 2 verschillende mignonnettes op elk bord en dien op met de gestoofde venkel en de krielaardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de mignonnettes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Pers de citroen (u hebt 2 eetl. nodig).
-
Mix de uitgelekte bonen met de platte peterselie, de salie, 1 eetl. parmezaan, het gekruide zeezout, het knoflookteentje, het citroensap en 1 eetl. olijfolie tot een gladde pasta.
-
Snij de venkelknollen in 2, verwijder de harde kern en snij elke helft in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 190 °C.
-
Leg de mignonnettes in een ovenschaal en besmeer met de wittebonenpasta. Besprenkel met wat olijfolie en zet 20 min. in de oven.
-
Kook ondertussen de ongeschilde krielaardappelen 20 min. in lichtgezouten water.
-
Verhit ook 2 eetl. olijfolie in een pan en stoof de stukken venkel. Blus met de witte wijn en kruid met zwarte peper en zout. Laat 25 min. afgedekt sudderen op een zacht vuur. Bestrooi met de rest van de parmezaan op het einde van de gaartijd.
-
Afwerking:
-
Leg 2 verschillende mignonnettes op elk bord en dien op met de gestoofde venkel en de krielaardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier