- Bewaar

- Bewaar
Vispannetje met zeewolf en waterkers
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle 'Prestige' Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de vis in hapklare stukken. Snij de champignons in 4 en snij de blaadjes van de waterkers. Snipper de sjalotten fijn.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Breng intussen de visfond met 2 dl water aan de kook in een brede pan (met deksel) en leg er de stukken vis naast elkaar in. Dek af en laat op een zacht vuur ± 5 min. garen.
-
Smelt de boter in een pan en stoof de sjalotten glazig. Voeg de champignons toe, kruid met peper en zout en druppel er het citroensap over. Laat 5 min. stoven.
-
Voeg de zure room en 1,5 dl van het kookvocht van de vis toe aan de champignons. Laat 2 min. goed doorkoken.
-
Voeg ook de diepgevroren zeevruchtencocktail en de waterkers toe en laat opwarmen. Voeg de rode pesto toe en kruid met cayennepeper, peper en zout. Voeg eventueel nog wat extra citroensap toe.
-
Schep de zeevruchtencocktail met waterkers in diepe borden en schik er de stukken vis op. Serveer met de rijst.
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle 'Prestige' Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Snij de vis in hapklare stukken. Snij de champignons in 4 en snij de blaadjes van de waterkers. Snipper de sjalotten fijn.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Breng intussen de visfond met 2 dl water aan de kook in een brede pan (met deksel) en leg er de stukken vis naast elkaar in. Dek af en laat op een zacht vuur ± 5 min. garen.
-
Smelt de boter in een pan en stoof de sjalotten glazig. Voeg de champignons toe, kruid met peper en zout en druppel er het citroensap over. Laat 5 min. stoven.
-
Voeg de zure room en 1,5 dl van het kookvocht van de vis toe aan de champignons. Laat 2 min. goed doorkoken.
-
Voeg ook de diepgevroren zeevruchtencocktail en de waterkers toe en laat opwarmen. Voeg de rode pesto toe en kruid met cayennepeper, peper en zout. Voeg eventueel nog wat extra citroensap toe.
-
Schep de zeevruchtencocktail met waterkers in diepe borden en schik er de stukken vis op. Serveer met de rijst.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Muscadet Sèvre-et-Maine A.O.P. Sur Lie Clos de la Chapelle 'Prestige' Bier Postel Blond Blond abdijbier