- Bewaar

- Bewaar
Vispapillot met champignons en krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Soleil Sterk blond bier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper de blaadjes peterselie en de dille fijn. Meng onder de zachte boter. Wikkel de kruidenboter in vershoudfolie en rol tot een worst. Zet in de koelkast tot de boter opnieuw hard wordt.
-
Op het moment zelf (ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de lomfilets volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Schil de krielaardappelen en snij in schijfjes van max. 1 cm. Kook 6 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij ondertussen de halve citroen in schijfjes.
-
Maak de papilloten: neem 4 vellen aluminiumfolie en bedek elk vel met een stuk bakpapier. Verdeel er de krielaardappelen en de champignons over. Leg op elk vel een lomfi let. Werk af met de lichte room en de citroenschijfjes. Kruid met zwarte peper en zout. Leg op elke lomfilet een schijfje van de kruidenboter. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (30 à 35 min.)
-
Bak de papillotten 30 à 35 min. op een matig warme barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Soleil Sterk blond bier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snipper de blaadjes peterselie en de dille fijn. Meng onder de zachte boter. Wikkel de kruidenboter in vershoudfolie en rol tot een worst. Zet in de koelkast tot de boter opnieuw hard wordt.
-
Op het moment zelf (ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de lomfilets volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Schil de krielaardappelen en snij in schijfjes van max. 1 cm. Kook 6 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij ondertussen de halve citroen in schijfjes.
-
Maak de papilloten: neem 4 vellen aluminiumfolie en bedek elk vel met een stuk bakpapier. Verdeel er de krielaardappelen en de champignons over. Leg op elk vel een lomfi let. Werk af met de lichte room en de citroenschijfjes. Kruid met zwarte peper en zout. Leg op elke lomfilet een schijfje van de kruidenboter. Vouw de papillotten goed dicht.
-
Bereiding op de barbecue (30 à 35 min.)
-
Bak de papillotten 30 à 35 min. op een matig warme barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chouffe Soleil Sterk blond bier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië