Vispapillot met champignons en krieltjes
Vispapillot met champignons en krieltjes

Vispapillot met champignons en krieltjes

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 560 kcal
Vet 27.2 g
Koolhydraat 31.8 g
Eiwit 49.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper de blaadjes peterselie en de dille fijn. Meng onder de zachte boter. Wikkel de kruidenboter in vershoudfolie en rol tot een worst. Zet in de koelkast tot de boter opnieuw hard wordt.

  3. Op het moment zelf (ontdooitijd + 15 min.)
  4. Laat de lomfilets volledig ontdooien en dep goed droog.

  5. Schil de krielaardappelen en snij in schijfjes van max. 1 cm. Kook 6 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.

  6. Snij ondertussen de halve citroen in schijfjes.

  7. Maak de papilloten: neem 4 vellen aluminiumfolie en bedek elk vel met een stuk bakpapier. Verdeel er de krielaardappelen en de champignons over. Leg op elk vel een lomfi let. Werk af met de lichte room en de citroenschijfjes. Kruid met zwarte peper en zout. Leg op elke lomfilet een schijfje van de kruidenboter. Vouw de papillotten goed dicht.

  8. Bereiding op de barbecue (30 à 35 min.)
  9. Bak de papillotten 30 à 35 min. op een matig warme barbecue.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snipper de blaadjes peterselie en de dille fijn. Meng onder de zachte boter. Wikkel de kruidenboter in vershoudfolie en rol tot een worst. Zet in de koelkast tot de boter opnieuw hard wordt.

  3. Op het moment zelf (ontdooitijd + 15 min.)
  4. Laat de lomfilets volledig ontdooien en dep goed droog.

  5. Schil de krielaardappelen en snij in schijfjes van max. 1 cm. Kook 6 à 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.

  6. Snij ondertussen de halve citroen in schijfjes.

  7. Maak de papilloten: neem 4 vellen aluminiumfolie en bedek elk vel met een stuk bakpapier. Verdeel er de krielaardappelen en de champignons over. Leg op elk vel een lomfi let. Werk af met de lichte room en de citroenschijfjes. Kruid met zwarte peper en zout. Leg op elke lomfilet een schijfje van de kruidenboter. Vouw de papillotten goed dicht.

  8. Bereiding op de barbecue (30 à 35 min.)
  9. Bak de papillotten 30 à 35 min. op een matig warme barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 560 kcal
Vet 27.2 g
Koolhydraat 31.8 g
Eiwit 49.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Chouffe Soleil Sterk blond bier Wijn Argento Chardonnay Mendoza - Argentinië

Bekijk het recept digitaal