- Bewaar

- Bewaar
Vissersboot gevuld met groentereepjes en puree
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij elke filet in 2.
-
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen en snij in gelijke blokjes.
-
Rasp de parmezaan en meng met het paneermeel.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en zoete aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Meng er 1 eetl. boter en de melk onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen 1/2 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren groentereepjes ± 5 min. Kruid goed met peper en zout. Giet eventueel overtollig vocht af.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vet een ovenschaal in met 1/2 eetl. boter en leg er de stukken vis in. Kruid met peper en zout. Verdeel er de groentereepjes over.
-
Verdeel de aardappelpuree over de groentereepjes en bestrooi met de mengeling van paneermeel en parmezaan. Verdeel er 1 eetl. boter in klontjes over.
-
Zet de ovenschotel ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Maak deze ovenschotel de dag voordien klaar en zet hem op het moment zelf ± 40 min. in de voorverwarmde oven. _x001E_Nog groentereepjes over? Gebruik ze in een quiche of verwerk ze in een Spaanse tortilla of in soep.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij elke filet in 2.
-
Schil de aardappelen en de zoete aardappelen en snij in gelijke blokjes.
-
Rasp de parmezaan en meng met het paneermeel.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen en zoete aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Meng er 1 eetl. boter en de melk onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt intussen 1/2 eetl. boter in een kookpot en stoof de diepgevroren groentereepjes ± 5 min. Kruid goed met peper en zout. Giet eventueel overtollig vocht af.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Vet een ovenschaal in met 1/2 eetl. boter en leg er de stukken vis in. Kruid met peper en zout. Verdeel er de groentereepjes over.
-
Verdeel de aardappelpuree over de groentereepjes en bestrooi met de mengeling van paneermeel en parmezaan. Verdeel er 1 eetl. boter in klontjes over.
-
Zet de ovenschotel ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
Maak deze ovenschotel de dag voordien klaar en zet hem op het moment zelf ± 40 min. in de voorverwarmde oven. _x001E_Nog groentereepjes over? Gebruik ze in een quiche of verwerk ze in een Spaanse tortilla of in soep.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier