- Bewaar

- Bewaar
Vissersschuitje met venkel en dillepuree
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Abdijbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de stukjes vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Verwijder de harde kern uit de venkelknollen en snij de rest in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Meng er de dille en 1 eetl. boter onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de blokjes venkel 2 min. Overgiet met de visbouillon en de room en laat nog 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Leg er de stukjes vis bovenop en laat 3 à 5 min. garen.
-
Bak ondertussen de bladerdeegpasteitjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Snij het dekseltje met een scherp mes uit de bladerdeegpasteitjes en vul met de visbereiding. Zet er opnieuw het dekseltje op. Serveer met de dillepuree.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Abdijbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de stukjes vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Verwijder de harde kern uit de venkelknollen en snij de rest in kleine blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper de dille fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Meng er de dille en 1 eetl. boter onder en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Smelt ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en stoof de blokjes venkel 2 min. Overgiet met de visbouillon en de room en laat nog 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Leg er de stukjes vis bovenop en laat 3 à 5 min. garen.
-
Bak ondertussen de bladerdeegpasteitjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).
-
Afwerking:
-
Snij het dekseltje met een scherp mes uit de bladerdeegpasteitjes en vul met de visbereiding. Zet er opnieuw het dekseltje op. Serveer met de dillepuree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Abdijbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc A.O.P. Anjou