Vissoep boordevol groenten
Vissoep boordevol groenten

Vissoep boordevol groenten

Soep
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 11.1 g
Eiwit 20 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (ontdooitijd + 30 min.)

  4. Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog en snij in kleinere stukken.

  5. Snij de preistengels fijn en de champignons in stukjes.

  6. Verdeel de broccoli's in roosjes.

  7. Snij de tapastomaten in 4.

  8. Laat de witte bonen uitlekken.

  9. Bereiding:
  10. Giet de groentebouillon in een grote kookpot en voeg de stukjes prei, champignons en de broccoliroosjes toe.

  11. Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes sudderen.

  12. Voeg de stukken vis toe en laat nog 10 min. sudderen.

  13. Voeg op het einde de diepgevroren scampi's, de tomatenstukjes en de witte bonen toe en warm nog enkele minuten op. Kruid met peper en zout.

  14. Afwerking:
  15. Dien deze maaltijdsoep op met een stuk stokbrood.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (ontdooitijd + 30 min.)

  4. Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog en snij in kleinere stukken.

  5. Snij de preistengels fijn en de champignons in stukjes.

  6. Verdeel de broccoli's in roosjes.

  7. Snij de tapastomaten in 4.

  8. Laat de witte bonen uitlekken.

  9. Bereiding:
  10. Giet de groentebouillon in een grote kookpot en voeg de stukjes prei, champignons en de broccoliroosjes toe.

  11. Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes sudderen.

  12. Voeg de stukken vis toe en laat nog 10 min. sudderen.

  13. Voeg op het einde de diepgevroren scampi's, de tomatenstukjes en de witte bonen toe en warm nog enkele minuten op. Kruid met peper en zout.

  14. Afwerking:
  15. Dien deze maaltijdsoep op met een stuk stokbrood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 141 kcal
Vet 1.9 g
Koolhydraat 11.1 g
Eiwit 20 g

Bekijk het recept digitaal