- Bewaar

- Bewaar
Vissoep boordevol groenten
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 30 min.)
-
Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog en snij in kleinere stukken.
-
Snij de preistengels fijn en de champignons in stukjes.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Snij de tapastomaten in 4.
-
Laat de witte bonen uitlekken.
-
Bereiding:
-
Giet de groentebouillon in een grote kookpot en voeg de stukjes prei, champignons en de broccoliroosjes toe.
-
Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes sudderen.
-
Voeg de stukken vis toe en laat nog 10 min. sudderen.
-
Voeg op het einde de diepgevroren scampi's, de tomatenstukjes en de witte bonen toe en warm nog enkele minuten op. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien deze maaltijdsoep op met een stuk stokbrood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 30 min.)
-
Laat de kabeljauwfilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog en snij in kleinere stukken.
-
Snij de preistengels fijn en de champignons in stukjes.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Snij de tapastomaten in 4.
-
Laat de witte bonen uitlekken.
-
Bereiding:
-
Giet de groentebouillon in een grote kookpot en voeg de stukjes prei, champignons en de broccoliroosjes toe.
-
Breng aan de kook en laat 15 min. zachtjes sudderen.
-
Voeg de stukken vis toe en laat nog 10 min. sudderen.
-
Voeg op het einde de diepgevroren scampi's, de tomatenstukjes en de witte bonen toe en warm nog enkele minuten op. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien deze maaltijdsoep op met een stuk stokbrood.