- Bewaar

- Bewaar
Vissoep met courgette, limoen en rijstvermicelli
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Wijn Pouilly-Fumé A.O.P. 'La Tuilerie'
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukjes vis volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Snij de prei en de ui in fijne ringen.
-
Hak de gember fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij heel fijn.
-
Bereiding:
-
Breng de visbouillon aan de kook samen met de stukkencourgette, prei en ui, de gember en het pepertje. Laat 15 min.koken.
-
Pers de limoen en voeg het sap toe aan de visbouillon, samen met de vissaus, peper en een beetje zout.
-
Roer de rijstvermicelli onder de soep en schik er de stukjes vis op. Laat nog 3 à 4 min. sudderen net onder het kookpunt.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Wijn Pouilly-Fumé A.O.P. 'La Tuilerie'
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de stukjes vis volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de ongeschilde courgette in blokjes van 1 cm.
-
Snij de prei en de ui in fijne ringen.
-
Hak de gember fijn.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij heel fijn.
-
Bereiding:
-
Breng de visbouillon aan de kook samen met de stukkencourgette, prei en ui, de gember en het pepertje. Laat 15 min.koken.
-
Pers de limoen en voeg het sap toe aan de visbouillon, samen met de vissaus, peper en een beetje zout.
-
Roer de rijstvermicelli onder de soep en schik er de stukjes vis op. Laat nog 3 à 4 min. sudderen net onder het kookpunt.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Wijn Pouilly-Fumé A.O.P. 'La Tuilerie'