- Bewaar

- Bewaar
Visvinkje met spinaziecrème
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Tormentoso Chenin Blanc Cellar Selection Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan met antiaanbaklaag. Bak de visvinkjes 8 min. aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Laat nog 12 min. sudderen op een zacht vuur en draai de vis regelmatig om. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de spinazieblaadjes en de diepgevroren courgetteschijven in een kookpot en voeg 1 dl water toe. Laat 7 min. onafgedekt koken op een matig vuur tot de spinazie geslonken is. Voeg eventueel een scheutje water toe om aanbranden te vermijden. Giet af en haal uit de kookpot.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak het diepgevroren knoflook glazig. Voeg de groenten, de ricotta en de diepgevroren peterselie toe. Mix alles en kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Doe de spinaziecrème in diepe borden en leg er een visvinkje op. Serveer met de aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Tormentoso Chenin Blanc Cellar Selection Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de visvinkjes oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan met antiaanbaklaag. Bak de visvinkjes 8 min. aan beide kanten goudbruin op een hoog vuur. Laat nog 12 min. sudderen op een zacht vuur en draai de vis regelmatig om. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de spinazieblaadjes en de diepgevroren courgetteschijven in een kookpot en voeg 1 dl water toe. Laat 7 min. onafgedekt koken op een matig vuur tot de spinazie geslonken is. Voeg eventueel een scheutje water toe om aanbranden te vermijden. Giet af en haal uit de kookpot.
-
Verhit de olijfolie in dezelfde kookpot en bak het diepgevroren knoflook glazig. Voeg de groenten, de ricotta en de diepgevroren peterselie toe. Mix alles en kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout.
-
Afwerking:
-
Doe de spinaziecrème in diepe borden en leg er een visvinkje op. Serveer met de aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Tormentoso Chenin Blanc Cellar Selection Zuid-Afrika