Viswok met groentereepjes en kokosmelk
Viswok met groentereepjes en kokosmelk

Viswok met groentereepjes en kokosmelk

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 715 kcal
Vet 49.6 g
Koolhydraat 10 g
Eiwit 54.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verdeel de broccoli in roosjes.

  3. Snij de champignons in twee.

  4. Snij de venkel, de lente-uitjes en de wortel in fijne reepjes.

  5. Snipper de knoflook, de basilicumblaadjes, de munt en de gember fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 10 eetl. olijfolie in de wok. Voeg de broccoliroosjes, de stukjes champignon, de reepjes venkel, lente-uitjes, wortel, de fijngesnipperde knoflook en gember toe.

  8. Bestrooi met 3 eetl. kerriepoeder, peper en zout en laat 10 min. sudderen.

  9. Voeg de kokosmelk, de basilicumblaadjes, de munt, de diepgevroren snijbonen en de wokmix toe. Kruid eventueel nog wat bij. Laat nog 10 min. pruttelen tot de vis gaar is.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel over de borden en versier met een blaadje verse munt. Dien op met een stukje stokbrood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verdeel de broccoli in roosjes.

  3. Snij de champignons in twee.

  4. Snij de venkel, de lente-uitjes en de wortel in fijne reepjes.

  5. Snipper de knoflook, de basilicumblaadjes, de munt en de gember fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 10 eetl. olijfolie in de wok. Voeg de broccoliroosjes, de stukjes champignon, de reepjes venkel, lente-uitjes, wortel, de fijngesnipperde knoflook en gember toe.

  8. Bestrooi met 3 eetl. kerriepoeder, peper en zout en laat 10 min. sudderen.

  9. Voeg de kokosmelk, de basilicumblaadjes, de munt, de diepgevroren snijbonen en de wokmix toe. Kruid eventueel nog wat bij. Laat nog 10 min. pruttelen tot de vis gaar is.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel over de borden en versier met een blaadje verse munt. Dien op met een stukje stokbrood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 715 kcal
Vet 49.6 g
Koolhydraat 10 g
Eiwit 54.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn 1492 Chardonnay-Viognier-Chenin Mendoza, Argentinië Wijn El Coto Blanco D.O.C. Rioja Spanje

Bekijk het recept digitaal