- Bewaar

- Bewaar
Vlaamse pot-au-feu
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in stukken.
-
Bereiding:
-
Breng het abdijbier tot aan het kookpunt en voeg het stoofvlees toe. Kruid met de tijm, de laurier, peper en zout. Dek af en laat 1 u. 30 min. sudderen. Schep af en toe het schuim weg met een schuimspaan.
-
Voeg de stukjes wortel, de diepgevroren schorseneren en de spruitjes toe.
-
Laat nog 15 à 30 min. sudderen. Het vlees moet goed gaar zijn. Zet koel weg.
-
De dag zelf
-
Verwarm de stoofschotel op een zacht vuur. Bind naar smaak met instantsausbinder. Kruid indien nodig bij met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met natuuraardappelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de wortelen in stukken.
-
Bereiding:
-
Breng het abdijbier tot aan het kookpunt en voeg het stoofvlees toe. Kruid met de tijm, de laurier, peper en zout. Dek af en laat 1 u. 30 min. sudderen. Schep af en toe het schuim weg met een schuimspaan.
-
Voeg de stukjes wortel, de diepgevroren schorseneren en de spruitjes toe.
-
Laat nog 15 à 30 min. sudderen. Het vlees moet goed gaar zijn. Zet koel weg.
-
De dag zelf
-
Verwarm de stoofschotel op een zacht vuur. Bind naar smaak met instantsausbinder. Kruid indien nodig bij met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien op met natuuraardappelen.