Volkorenpasta met kaasschnitzel en paddenstoelen
Volkorenpasta met kaasschnitzel en paddenstoelen

Volkorenpasta met kaasschnitzel en paddenstoelen

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 793 kcal
Vet 34.9 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraat 84.4 g
Suiker 6.4 g
Vezel 10.4 g
Eiwit 30.1 g
Zout 0.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15min)

  3. Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes van 1 cm.

  4. Snij de rode uien in ringen en scheur de paddenstoelen in kleinere stukken.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.

  6. Hak de peterselie grof.

  7. Bereiding:
  8. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  9. Kook intussen de stukjes pompoen 2 à 3 min. in lichtgezouten water (prik erin om te voelen of ze gaar zijn). Giet af en laat uitlekken.

  10. Verhit 4 eetl. olijfolie in de kookpot van de pompoen en stoof de rode ui, de paprikablokjes en de paddenstoelen 5 min. Voeg de pompoen opnieuw toe. Kruid met peper en zout en zet het vuur af.

  11. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de schnitzels zoals aangegeven op de verpakking.

  12. Meng de groenten onder de pasta.

  13. Afwerking:
  14. Serveer de pasta met de schnitzels en bestrooi met de peterselie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15min)

  3. Snij het vruchtvlees van de pompoen in blokjes van 1 cm.

  4. Snij de rode uien in ringen en scheur de paddenstoelen in kleinere stukken.

  5. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes.

  6. Hak de peterselie grof.

  7. Bereiding:
  8. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  9. Kook intussen de stukjes pompoen 2 à 3 min. in lichtgezouten water (prik erin om te voelen of ze gaar zijn). Giet af en laat uitlekken.

  10. Verhit 4 eetl. olijfolie in de kookpot van de pompoen en stoof de rode ui, de paprikablokjes en de paddenstoelen 5 min. Voeg de pompoen opnieuw toe. Kruid met peper en zout en zet het vuur af.

  11. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de schnitzels zoals aangegeven op de verpakking.

  12. Meng de groenten onder de pasta.

  13. Afwerking:
  14. Serveer de pasta met de schnitzels en bestrooi met de peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 793 kcal
Vet 34.9 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraat 84.4 g
Suiker 6.4 g
Vezel 10.4 g
Eiwit 30.1 g
Zout 0.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Cornet Oaked Sterk blond bier

Bekijk het recept digitaal