- Bewaar

- Bewaar
Volkorenpasta met pompoen en kikkererwten
Onze drankensuggesties
Vin Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc Bière Chimay Cent Cinquante Bière trappiste blonde
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snipper intussen de ui fijn en trek de blaadjes tijm van de takjes (hou wat blaadjes opzij voor de afwerking). Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Smelt de boter in een grote pan en stoof de ui 2 min. met het knoflook en de verse tijm. Voeg de diepgevroren pompoenblokjes toe en laat nog 2 min. bakken op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomatenstukjes en de kikkererwten toe en laat 5 min. sudderen. Voeg 1 pollepel pastawater (per 4 personen) toe aan je saus.
-
Giet de pasta af, meng met de saus en werk af met wat tijm.
Onze drankensuggesties
Vin Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc Bière Chimay Cent Cinquante Bière trappiste blonde
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Snipper intussen de ui fijn en trek de blaadjes tijm van de takjes (hou wat blaadjes opzij voor de afwerking). Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken.
-
Smelt de boter in een grote pan en stoof de ui 2 min. met het knoflook en de verse tijm. Voeg de diepgevroren pompoenblokjes toe en laat nog 2 min. bakken op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de tomatenstukjes en de kikkererwten toe en laat 5 min. sudderen. Voeg 1 pollepel pastawater (per 4 personen) toe aan je saus.
-
Giet de pasta af, meng met de saus en werk af met wat tijm.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Vin Granbeau Grenache Noir I.G.P. Pays d'Oc Bière Chimay Cent Cinquante Bière trappiste blonde