- Bewaar

- Bewaar
Volkorenpenne met avocadopesto, groentebrunoise en scampi's
Onze drankensuggesties
Bier Grosse Bertha Licht troebel witbier met een fruitig aroma van banaan en mouttoetsen. Fris, floraal en zacht van smaak met opnieuw banaan en perzik. Wijn Toscana Bianco I.G.P. `Cavalpoggio' - San Luciano Toscana - Italië Sappige, frisfruitige Toscaan met een lichtgerookt boeket van gekonfijte citroen en witte perzik.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.) - Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog. - Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. - Snij de broccoli in heel kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in heel kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de broccoliroosjes, de stukjes broccolisteel en de paprikablokjes 8 à 10 min. Kruid met peper en zout, voeg de scampi's toe en laat nog 2 à 3 min. bakken.
-
Mix het vruchtvlees van de avocado, de pijnboompitten, het gepelde teentje knoflook en de parmezaan samen met 2 eetl. water en 3 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.
-
Meng de avocadopesto onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de scampimengeling.
Onze drankensuggesties
Bier Grosse Bertha Licht troebel witbier met een fruitig aroma van banaan en mouttoetsen. Fris, floraal en zacht van smaak met opnieuw banaan en perzik. Wijn Toscana Bianco I.G.P. `Cavalpoggio' - San Luciano Toscana - Italië Sappige, frisfruitige Toscaan met een lichtgerookt boeket van gekonfijte citroen en witte perzik.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.) - Laat de scampi's volledig ontdooien en dep droog. - Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. - Snij de broccoli in heel kleine roosjes. Schil de steel en snij in kleine blokjes. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in heel kleine blokjes.
-
Bereiding:
-
Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de broccoliroosjes, de stukjes broccolisteel en de paprikablokjes 8 à 10 min. Kruid met peper en zout, voeg de scampi's toe en laat nog 2 à 3 min. bakken.
-
Mix het vruchtvlees van de avocado, de pijnboompitten, het gepelde teentje knoflook en de parmezaan samen met 2 eetl. water en 3 eetl. olijfolie tot een gladde pesto. Kruid met peper en zout.
-
Meng de avocadopesto onder de pasta.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de scampimengeling.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grosse Bertha Licht troebel witbier met een fruitig aroma van banaan en mouttoetsen. Fris, floraal en zacht van smaak met opnieuw banaan en perzik. Wijn Toscana Bianco I.G.P. `Cavalpoggio' - San Luciano Toscana - Italië Sappige, frisfruitige Toscaan met een lichtgerookt boeket van gekonfijte citroen en witte perzik.