- Bewaar

- Bewaar
Walnotenkoekjes met 3 soorten chocolade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de walnootpitten fijn.
-
Hak de witte chocolade en de melkchocolade grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Meng de bloem met de havermout, de donkerbruine suiker, de vanillesuiker, het zout en het bakpoeder.
-
Klop het ei los. Verdeel de koude boter in kleine stukjes en meng samen met de pindakaas en het losgeklopte ei onder het bloemmengsel.
-
Kneed snel tot een egaal koekjesdeeg.
-
Meng de gehakte walnootpitten en de 3 soorten chocolade onder het deeg.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Vorm koekjes van het deeg met uw handen (dat gaat makkelijk als u uw handen lichtjes bevochtigt). Leg ze op de bakplaat.
-
Bak de koekjes 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en leg de koekjes met een spatel op een taartrooster. Laat volledig afkoelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de walnootpitten fijn.
-
Hak de witte chocolade en de melkchocolade grof.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Meng de bloem met de havermout, de donkerbruine suiker, de vanillesuiker, het zout en het bakpoeder.
-
Klop het ei los. Verdeel de koude boter in kleine stukjes en meng samen met de pindakaas en het losgeklopte ei onder het bloemmengsel.
-
Kneed snel tot een egaal koekjesdeeg.
-
Meng de gehakte walnootpitten en de 3 soorten chocolade onder het deeg.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Vorm koekjes van het deeg met uw handen (dat gaat makkelijk als u uw handen lichtjes bevochtigt). Leg ze op de bakplaat.
-
Bak de koekjes 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en leg de koekjes met een spatel op een taartrooster. Laat volledig afkoelen.