- Bewaar

- Bewaar
Winterse hutsepot
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Abdijbier Wijn Riesling 1er Cru A.C. Moselle luxembourgeoise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de krielaardappelen.
-
Schil de rapen en snij in 6 of 8.
-
Snij een kruis onder aan de spruiten.
-
Verwijder de kern uit de koolbladeren en snij in fijne reepjes.
-
Snij de wortelen in de lengte in 4 en daarna in stukken van 2 cm.
-
Snij de prei in ringen van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de spekblokjes goudbruin.
-
Voeg het vlees toe en overgiet met de vleesbouillon.
-
Kruid met tijm, laurier en peper uit de molen.
-
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 1 u. 30 min. sudderen. Schep er het schuim af.
-
Voeg de krielaardappelen toe en laat nog 10 min. gaar worden.
-
Voeg de groenten toe en laat nog ± 15 min. gaar worden.
-
Meng de mascarpone met de mosterd en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in stukken en verdeel over diepe borden of kommetjes. Giet er de groentjes met het vocht over.
-
Serveer er brood en de mosterdmascarpone bij.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Abdijbier Wijn Riesling 1er Cru A.C. Moselle luxembourgeoise
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Schil de krielaardappelen.
-
Schil de rapen en snij in 6 of 8.
-
Snij een kruis onder aan de spruiten.
-
Verwijder de kern uit de koolbladeren en snij in fijne reepjes.
-
Snij de wortelen in de lengte in 4 en daarna in stukken van 2 cm.
-
Snij de prei in ringen van 2 cm.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een grote kookpot en bak de spekblokjes goudbruin.
-
Voeg het vlees toe en overgiet met de vleesbouillon.
-
Kruid met tijm, laurier en peper uit de molen.
-
Breng aan de kook, zet het vuur lager en laat 1 u. 30 min. sudderen. Schep er het schuim af.
-
Voeg de krielaardappelen toe en laat nog 10 min. gaar worden.
-
Voeg de groenten toe en laat nog ± 15 min. gaar worden.
-
Meng de mascarpone met de mosterd en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij het vlees in stukken en verdeel over diepe borden of kommetjes. Giet er de groentjes met het vocht over.
-
Serveer er brood en de mosterdmascarpone bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Blond Abdijbier Wijn Riesling 1er Cru A.C. Moselle luxembourgeoise