- Bewaar

- Bewaar
Witloof-hamgratin met glutenvrije pasta en tomatensaus
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Glutenvrije pils Wijn Black Cottage Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in stukken.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snij de ham in vierkantjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de kikkererwtenpasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. vetstof in een kookpot en stoof het witloof 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. vetstof in een pan met antiaanbaklaag en stoof de lente-uitjes 2 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Giet de passata bij de champignons en breng aan de kook. Kruid met de Italiaanse kruiden en meng er het roomalternatief onder.
-
Meng het witloof, de ham en de saus onder de pasta en shcep in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet 2 min. voor het einde de ovengrill aan voor een goudbruin korstje.
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Glutenvrije pils Wijn Black Cottage Marlborough - Nieuw-Zeeland
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest in stukken.
-
Snij de champignons in 4.
-
Snij de ham in vierkantjes.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de kikkererwtenpasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Smelt intussen 1 eetl. vetstof in een kookpot en stoof het witloof 6 min. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Smelt 1 eetl. vetstof in een pan met antiaanbaklaag en stoof de lente-uitjes 2 min. Voeg de champignons toe en bak 4 min. op een hoog vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Giet de passata bij de champignons en breng aan de kook. Kruid met de Italiaanse kruiden en meng er het roomalternatief onder.
-
Meng het witloof, de ham en de saus onder de pasta en shcep in een ovenschaal. Bestrooi met de geraspte kaas.
-
Bak 20 min. in de voorverwarmde oven. Zet 2 min. voor het einde de ovengrill aan voor een goudbruin korstje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grisette Blond Bio Glutenvrije pils Wijn Black Cottage Marlborough - Nieuw-Zeeland