Witloof-spinaziepuree
Witloof-spinaziepuree

Witloof-spinaziepuree

Hoofdgerecht
1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest grof. Schil de aardappel en snij in blokjes. Hak de spinazie fijn.

  3. Kook de aardappel en het witloof 20 min. in water of stoom ze. Voeg na 15 min. de spinazie toe. Giet af.

  4. Mix fijn en meng er de plantaardige olie onder.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de rest grof. Schil de aardappel en snij in blokjes. Hak de spinazie fijn.

  3. Kook de aardappel en het witloof 20 min. in water of stoom ze. Voeg na 15 min. de spinazie toe. Giet af.

  4. Mix fijn en meng er de plantaardige olie onder.

Bekijk het recept digitaal