- Bewaar

- Bewaar
Witloofrolletjes met bloemkoolsaus en peterselieaardappelen
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen. Snij in de lengte in 2 of in 4.
-
Verwijder de harde kern van het witloof.
-
Hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 à 25 min. gaar. Giet af. Kruid met peper, zout en de peterselie.
-
Kook intussen in een andere kookpot de witloofstronken 20 min. gaar. Giet af. Druk het vocht zo goed mogelijk uit het witloof met een lepel.
-
Rol elk stronkje in een sneetje ham. Schik de rolletjes in een ovenschaal.
-
Kook in de derde kookpot de bloemkoolroosjes 15 min. gaar. Giet af. Mix samen met de melk en 100 g geraspte kaas tot een lopende dikke saus. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Overgiet de witloofrolletjes met de bloemkoolsaus. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas. Laat enkele min. goudbruin kleuren onder de ovengrill.
-
Afwerking:
-
Serveer de witloofrolletjes met de peterselieaardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen. Snij in de lengte in 2 of in 4.
-
Verwijder de harde kern van het witloof.
-
Hak de peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 à 25 min. gaar. Giet af. Kruid met peper, zout en de peterselie.
-
Kook intussen in een andere kookpot de witloofstronken 20 min. gaar. Giet af. Druk het vocht zo goed mogelijk uit het witloof met een lepel.
-
Rol elk stronkje in een sneetje ham. Schik de rolletjes in een ovenschaal.
-
Kook in de derde kookpot de bloemkoolroosjes 15 min. gaar. Giet af. Mix samen met de melk en 100 g geraspte kaas tot een lopende dikke saus. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Overgiet de witloofrolletjes met de bloemkoolsaus. Bestrooi met de rest van de geraspte kaas. Laat enkele min. goudbruin kleuren onder de ovengrill.
-
Afwerking:
-
Serveer de witloofrolletjes met de peterselieaardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Blond Blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Villages