Wok met runderreepjes en groentemix
Wok met runderreepjes en groentemix

Wok met runderreepjes en groentemix

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 453 kcal
Vet 12 g
Koolhydraat 43.7 g
Eiwit 40.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (25 min.)

  4. Schil de aardappelen en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in kleine blokjes.

  5. Pers het knoflook.

  6. Snipper de ui fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een grote wok of kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.

  9. Voeg de diepgevroren wokreepjes toe in kleine porties en roerbak enkele min. tot het vlees kleurt.

  10. Voeg de diepgevroren groentemix toe en overgiet met de vleesbouillon. Stoof 10 à 15 min. al roerend.

  11. Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de sojasaus. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.

  12. Roerbak tot alle ingrediënten goed warm zijn.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Voorbereiding:
  3. (25 min.)

  4. Schil de aardappelen en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in kleine blokjes.

  5. Pers het knoflook.

  6. Snipper de ui fijn.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een grote wok of kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.

  9. Voeg de diepgevroren wokreepjes toe in kleine porties en roerbak enkele min. tot het vlees kleurt.

  10. Voeg de diepgevroren groentemix toe en overgiet met de vleesbouillon. Stoof 10 à 15 min. al roerend.

  11. Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de sojasaus. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.

  12. Roerbak tot alle ingrediënten goed warm zijn.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 453 kcal
Vet 12 g
Koolhydraat 43.7 g
Eiwit 40.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Ename Dubbel Donker abdijbier Wijn Jean-Claude Mas `Origines' A.O.P. Languedoc

Bekijk het recept digitaal