- Bewaar

- Bewaar
Wok met runderreepjes en groentemix
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier Wijn Jean-Claude Mas `Origines' A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Schil de aardappelen en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in kleine blokjes.
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote wok of kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren wokreepjes toe in kleine porties en roerbak enkele min. tot het vlees kleurt.
-
Voeg de diepgevroren groentemix toe en overgiet met de vleesbouillon. Stoof 10 à 15 min. al roerend.
-
Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de sojasaus. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Roerbak tot alle ingrediënten goed warm zijn.
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier Wijn Jean-Claude Mas `Origines' A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Schil de aardappelen en kook 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en snij in kleine blokjes.
-
Pers het knoflook.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote wok of kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren wokreepjes toe in kleine porties en roerbak enkele min. tot het vlees kleurt.
-
Voeg de diepgevroren groentemix toe en overgiet met de vleesbouillon. Stoof 10 à 15 min. al roerend.
-
Voeg de aardappelblokjes toe en overgiet met de sojasaus. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
-
Roerbak tot alle ingrediënten goed warm zijn.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Ename Dubbel Donker abdijbier Wijn Jean-Claude Mas `Origines' A.O.P. Languedoc