- Bewaar

- Bewaar
Worstenbroodje met kruidenkaas en lentegroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Villages Milieubewuste teelt Rode rhônewijn met typische aroma's van rood fruit, viooltjes en kruiden. Uitbundige, fruitige smaak.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette en de wortel in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Rol het bladerdeeg uit en snij in 4 gelijke punten.
-
Snij de ijsbergsla in fijne repen. Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de dragon en de peterselie fijn en meng onder de mayonaise.
-
Voeg ook de room, de honing en de mosterd toe. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de peultjes 2 à 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de wortel en de courgette toe en laat 5 min. stoven.
-
Kruid met peper en zout. Roer er de diepgevroren erwten onder en laat nog 2 min. mee bakken.
-
Bestrijk intussen het bladerdeeg met de kruidenkaas en verdeel er de gestoofde groentemengeling over. Wikkel elke chipolata in een sneetje spek en schik op de groenten. Rol het bladerdeeg op.
-
Klop het ei los met een vork en bestrijk er de bladerdeegrolletjes mee. Schik naast elkaar in een ovenschaal en zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de rode ui, de peultjes en de kerstomaten onder de ijsbergsla. Besprenkel met de dressing.
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Villages Milieubewuste teelt Rode rhônewijn met typische aroma's van rood fruit, viooltjes en kruiden. Uitbundige, fruitige smaak.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette en de wortel in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de sjalot en het knoflook fijn.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Rol het bladerdeeg uit en snij in 4 gelijke punten.
-
Snij de ijsbergsla in fijne repen. Snij de kerstomaten in 2.
-
Snipper de dragon en de peterselie fijn en meng onder de mayonaise.
-
Voeg ook de room, de honing en de mosterd toe. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook de peultjes 2 à 3 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de wortel en de courgette toe en laat 5 min. stoven.
-
Kruid met peper en zout. Roer er de diepgevroren erwten onder en laat nog 2 min. mee bakken.
-
Bestrijk intussen het bladerdeeg met de kruidenkaas en verdeel er de gestoofde groentemengeling over. Wikkel elke chipolata in een sneetje spek en schik op de groenten. Rol het bladerdeeg op.
-
Klop het ei los met een vork en bestrijk er de bladerdeegrolletjes mee. Schik naast elkaar in een ovenschaal en zet 35 min. in de voorverwarmde oven.
-
Meng intussen de rode ui, de peultjes en de kerstomaten onder de ijsbergsla. Besprenkel met de dressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Les Hauts Rocs - A.O.P. Côtes du Rhône Villages Milieubewuste teelt Rode rhônewijn met typische aroma's van rood fruit, viooltjes en kruiden. Uitbundige, fruitige smaak.