- Bewaar

- Bewaar
Worteltaart met dadels en feta
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de wortelen en rasp ze.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Snij de dadels in kleine stukjes.
-
Meng de olijfolie onder de ras el hanout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het kruimeldeeg met het bakpapier uit in een taartvorm (ø 25 cm). Duw de randen goed aan en snij het deeg dat over de rand zit weg. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Klop de eieren los en meng er de kefir onder. Voeg de kruidenolie, de dadels, de cashewnoten en de wortelen toe en meng goed.
-
Verdeel de mengeling over het kruimeldeeg en verkruimel er de feta over. Zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Schil de wortelen en rasp ze.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Snij de dadels in kleine stukjes.
-
Meng de olijfolie onder de ras el hanout.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het kruimeldeeg met het bakpapier uit in een taartvorm (ø 25 cm). Duw de randen goed aan en snij het deeg dat over de rand zit weg. Prik er enkele keren in met een vork.
-
Klop de eieren los en meng er de kefir onder. Voeg de kruidenolie, de dadels, de cashewnoten en de wortelen toe en meng goed.
-
Verdeel de mengeling over het kruimeldeeg en verkruimel er de feta over. Zet ± 40 min. in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' chardonnay Australië