- Bewaar
- Bewaar
Wraplasagne met chili sin carne
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Spier North Bank 'Reserve White' Western Cape - Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de kidneybonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Hak de koriander grof.
-
Snij de brie in sneetjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met de fajitakruiden en overgiet met 2 dl water en de tomatenstukjes en de fajitasaus. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Roer er de kidneybonen onder en laat nog 5 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel een laagje groenten over een springvorm (ongeveer zo groot als de wraps). Bedek met een wrap. Herhaal tot alle ingrediënten verwerkt zijn.
-
Schik er de sneetjes brie op en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verwijder de springvorm en snij de lasagne in stukken. Bestrooi met wat avocadoblokjes, rode ui en koriander.
Chili met of zonder vlees? De vegetarische variant van een chili con carne? Dat is gewoon een chili sin carne.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Spier North Bank 'Reserve White' Western Cape - Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de kidneybonen onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Hak de koriander grof.
-
Snij de brie in sneetjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.
-
Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met de fajitakruiden en overgiet met 2 dl water en de tomatenstukjes en de fajitasaus. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Roer er de kidneybonen onder en laat nog 5 min. garen. Kruid met peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel een laagje groenten over een springvorm (ongeveer zo groot als de wraps). Bedek met een wrap. Herhaal tot alle ingrediënten verwerkt zijn.
-
Schik er de sneetjes brie op en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verwijder de springvorm en snij de lasagne in stukken. Bestrooi met wat avocadoblokjes, rode ui en koriander.
Chili met of zonder vlees? De vegetarische variant van een chili con carne? Dat is gewoon een chili sin carne.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Spier North Bank 'Reserve White' Western Cape - Zuid-Afrika