Wraplasagne met chili sin carne

Wraplasagne met chili sin carne

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 563 kcal
Vet 24.7 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraat 58.6 g
Suiker 20 g
Vezel 10.1 g
Eiwit 21.2 g
Zout 1.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Spoel de kidneybonen onder koud water en laat uitlekken.

  4. Snipper de ui en het knoflook fijn. Snij de rode ui in fijne ringen.

  5. Hak de koriander grof.

  6. Snij de brie in sneetjes.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.

  9. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met de fajitakruiden en overgiet met 2 dl water en de tomatenstukjes en de fajitasaus. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.

  10. Roer er de kidneybonen onder en laat nog 5 min. garen. Kruid met peper en zout.

  11. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  12. Verdeel een laagje groenten over een springvorm (ongeveer zo groot als de wraps). Bedek met een wrap. Herhaal tot alle ingrediënten verwerkt zijn.

  13. Schik er de sneetjes brie op en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

  14. Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het citroensap. Kruid met peper en zout.

  15. Afwerking:
  16. Verwijder de springvorm en snij de lasagne in stukken. Bestrooi met wat avocadoblokjes, rode ui en koriander.

Tip

Chili met of zonder vlees? De vegetarische variant van een chili con carne? Dat is gewoon een chili sin carne.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Spoel de kidneybonen onder koud water en laat uitlekken.

  4. Snipper de ui en het knoflook fijn. Snij de rode ui in fijne ringen.

  5. Hak de koriander grof.

  6. Snij de brie in sneetjes.

  7. Bereiding:
  8. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook glazig.

  9. Voeg de diepgevroren paprikareepjes toe en laat 5 min. stoven. Kruid met de fajitakruiden en overgiet met 2 dl water en de tomatenstukjes en de fajitasaus. Laat 10 min. sudderen op een zacht vuur.

  10. Roer er de kidneybonen onder en laat nog 5 min. garen. Kruid met peper en zout.

  11. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  12. Verdeel een laagje groenten over een springvorm (ongeveer zo groot als de wraps). Bedek met een wrap. Herhaal tot alle ingrediënten verwerkt zijn.

  13. Schik er de sneetjes brie op en zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.

  14. Snij intussen het vruchtvlees van de avocado in kleine blokjes en besprenkel met het citroensap. Kruid met peper en zout.

  15. Afwerking:
  16. Verwijder de springvorm en snij de lasagne in stukken. Bestrooi met wat avocadoblokjes, rode ui en koriander.

Tip

Chili met of zonder vlees? De vegetarische variant van een chili con carne? Dat is gewoon een chili sin carne.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 563 kcal
Vet 24.7 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraat 58.6 g
Suiker 20 g
Vezel 10.1 g
Eiwit 21.2 g
Zout 1.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Spier North Bank 'Reserve White' Western Cape - Zuid-Afrika

Bekijk het recept digitaal