- Bewaar

- Bewaar
Yoghurtbrood met amandel en abrikoos
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de amandelnoten grof.
-
Hak de abrikozen fijn.
-
Klop het ei los met een vork.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng 250 g speltbloem met het bakpoeder, het zout, het ei en de yoghurt. Kneed ± 10 min. met uw handen tot een deeg.
-
Voeg de amandelnoten, de abrikozen en de rozijnen toe aan het deeg. Vorm tot een deegbol.
-
Vet een broodvorm in met de boter en bestrooi met 1 eetl. speltbloem. Klop er de overtollige bloem uit en leg er de deegbol in.
-
Zet ± 35 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Hak de amandelnoten grof.
-
Hak de abrikozen fijn.
-
Klop het ei los met een vork.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng 250 g speltbloem met het bakpoeder, het zout, het ei en de yoghurt. Kneed ± 10 min. met uw handen tot een deeg.
-
Voeg de amandelnoten, de abrikozen en de rozijnen toe aan het deeg. Vorm tot een deegbol.
-
Vet een broodvorm in met de boter en bestrooi met 1 eetl. speltbloem. Klop er de overtollige bloem uit en leg er de deegbol in.
-
Zet ± 35 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster.