- Bewaar

- Bewaar
Zalm met forelbolletjes en balsamicodressing
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de zalm in 12 reepjes.
-
Snij de sla in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Doe de fijngesnipperde sjalot en de balsamicoazijn in een steelpannetje en laat voor de helft inkoken.
-
Voeg de honing en de olijfolie toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Zet opzij en laat afkoelen.
-
Mix de gerookte forel met de ricotta en de mierikswortel. Kruid naar smaak met wat peper.
-
Afwerking:
-
Leg 3 sneetjes zalm naast elkaar op een bord. Schik op elk sneetje een bolletje vismengeling (maak bolletjes met 2 koffielepels) en versier elk bolletje met een sprietje bieslook. Leg de sla bovenaan op het bord en lepel er de balsamicosaus rond. Serveer er eventueel een stukje stokbrood bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de zalm in 12 reepjes.
-
Snij de sla in fijne reepjes.
-
Snipper de sjalot fijn.
-
Bereiding:
-
Doe de fijngesnipperde sjalot en de balsamicoazijn in een steelpannetje en laat voor de helft inkoken.
-
Voeg de honing en de olijfolie toe. Kruid naar smaak met peper en zout. Zet opzij en laat afkoelen.
-
Mix de gerookte forel met de ricotta en de mierikswortel. Kruid naar smaak met wat peper.
-
Afwerking:
-
Leg 3 sneetjes zalm naast elkaar op een bord. Schik op elk sneetje een bolletje vismengeling (maak bolletjes met 2 koffielepels) en versier elk bolletje met een sprietje bieslook. Leg de sla bovenaan op het bord en lepel er de balsamicosaus rond. Serveer er eventueel een stukje stokbrood bij.