- Bewaar

- Bewaar
Zalm met Italiaans korstje en broccolipuree
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn La Tuilerie A.O.P. Pouilly-Fumé
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de diepgevroren zalmfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rasp de pecorino.
-
Meng de pesto met de panko en smeer een laagje op elke filet.
-
Leg de vis in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte pecorino.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook intussen de aardappelen 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 10 min. van de kooktijd de broccoliroosjes toe. Giet af.
-
Zet de ovenschaal met de zalm 15 à 18 min. in de voorverwarmde oven tot het korstje krokant wordt.
-
Pureer de aardappelen met de broccoli. Voeg de zure room, de uitgelekte kappertjes en de fijngesnipperde sjalotten toe. Kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn La Tuilerie A.O.P. Pouilly-Fumé
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de diepgevroren zalmfilets oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Rasp de pecorino.
-
Meng de pesto met de panko en smeer een laagje op elke filet.
-
Leg de vis in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte pecorino.
-
Snipper de sjalotten fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Kook intussen de aardappelen 15 à 20 min. gaar in lichtgezouten water. Voeg de laatste 10 min. van de kooktijd de broccoliroosjes toe. Giet af.
-
Zet de ovenschaal met de zalm 15 à 18 min. in de voorverwarmde oven tot het korstje krokant wordt.
-
Pureer de aardappelen met de broccoli. Voeg de zure room, de uitgelekte kappertjes en de fijngesnipperde sjalotten toe. Kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Brugs Witbier Wijn La Tuilerie A.O.P. Pouilly-Fumé