- Bewaar

- Bewaar
Zalm met kappertjessaus en broccoliflan
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Wijn Luberon A.O.P. | Bisson
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Snij de broccoli in kleine roosjes en stoom ze 7 min. op een rooster boven kokend water.
-
Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Snipper het bieslook en de dragon fijn.
-
Klop de eieren met de lichte room los en roer er het paprikapoeder, de fijngesnipperde dragon, de gedroogde tomaatjes en de helft van het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de broccoliroosjes over kleine beboterde schaaltjes (u kan ook een grote schotel gebruiken). Verdeel er het eimengsel over.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Schik de diepgevroren zalm in een ovenschotel. Kruid met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen en giet er de visbouillon over.
-
Zet de zalm 25 à 35 min. in de voorverwarmde oven (afhankelijk van de dikte van de vis).
-
Zet ook de kleine schaaltjes 15 min. in de oven (als u een grote schaal gebruikt, laat ze dan 20 à 25 min. in de oven).
-
Rasp ondertussen de schil van de citroen en pers de citroen uit.
-
Smelt de boter zachtjes in een steelpan, voeg de kappertjes toe, de citroenzeste en de andere helft van het fijngesnipperde bieslook. Kruid met cayennepeper, peper en zout en besprenkel met citroensap.
-
Afwerking:
-
Schik de vis op de borden en overgiet met wat kappertjessaus. Geef er een portie broccoliflan bij en serveer met aardappelpuree of stokbrood.
Voor verse vis Verse zalmhaasjes zet u ± 20 min. in de oven.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Wijn Luberon A.O.P. | Bisson
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(25 min.)
-
Snij de broccoli in kleine roosjes en stoom ze 7 min. op een rooster boven kokend water.
-
Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Snipper het bieslook en de dragon fijn.
-
Klop de eieren met de lichte room los en roer er het paprikapoeder, de fijngesnipperde dragon, de gedroogde tomaatjes en de helft van het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de broccoliroosjes over kleine beboterde schaaltjes (u kan ook een grote schotel gebruiken). Verdeel er het eimengsel over.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 200 °C.
-
Schik de diepgevroren zalm in een ovenschotel. Kruid met enkele draaien van de Provençaalse kruidenmolen en giet er de visbouillon over.
-
Zet de zalm 25 à 35 min. in de voorverwarmde oven (afhankelijk van de dikte van de vis).
-
Zet ook de kleine schaaltjes 15 min. in de oven (als u een grote schaal gebruikt, laat ze dan 20 à 25 min. in de oven).
-
Rasp ondertussen de schil van de citroen en pers de citroen uit.
-
Smelt de boter zachtjes in een steelpan, voeg de kappertjes toe, de citroenzeste en de andere helft van het fijngesnipperde bieslook. Kruid met cayennepeper, peper en zout en besprenkel met citroensap.
-
Afwerking:
-
Schik de vis op de borden en overgiet met wat kappertjessaus. Geef er een portie broccoliflan bij en serveer met aardappelpuree of stokbrood.
Voor verse vis Verse zalmhaasjes zet u ± 20 min. in de oven.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin Wijn Luberon A.O.P. | Bisson