Zalmcannelloni gevuld met ricotta en grijze garnalen
Zalmcannelloni gevuld met ricotta en grijze garnalen

Zalmcannelloni gevuld met ricotta en grijze garnalen

4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 329 kcal
Vet 23.6 g
Koolhydraat 2.5 g
Eiwit 26.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn.

  3. Verwijder de steeltjes van de waterkers .

  4. Bereiding:
  5. Meng de grijze garnalen, het fijngesnipperde bieslook en het citroensap onder de ricotta. Kruid met peper en zout.

  6. Leg telkens 2 sneetjes gerookte zalm naast elkaar zodat u een vierkant krijgt . Verdeel er het ricot tameng sel over en rol st rak op. Laat even rusten in de koelkast .

  7. Meng ondertussen de mosterd met de olijfolie , de wittewijnazijn en de bloemsuiker. Kruid met peper en zout.

  8. Afwerking:
  9. Snij de zalmrolletjes schuin middendoor. Verdeel de waterkers en de preikiemen over de borden. Leg eventueel 1 zalmrolletje plat en 1 rolletje rechtop. Lepel er de vinaigret te over. Serveer met een slaatje.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper het bieslook fijn.

  3. Verwijder de steeltjes van de waterkers .

  4. Bereiding:
  5. Meng de grijze garnalen, het fijngesnipperde bieslook en het citroensap onder de ricotta. Kruid met peper en zout.

  6. Leg telkens 2 sneetjes gerookte zalm naast elkaar zodat u een vierkant krijgt . Verdeel er het ricot tameng sel over en rol st rak op. Laat even rusten in de koelkast .

  7. Meng ondertussen de mosterd met de olijfolie , de wittewijnazijn en de bloemsuiker. Kruid met peper en zout.

  8. Afwerking:
  9. Snij de zalmrolletjes schuin middendoor. Verdeel de waterkers en de preikiemen over de borden. Leg eventueel 1 zalmrolletje plat en 1 rolletje rechtop. Lepel er de vinaigret te over. Serveer met een slaatje.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 329 kcal
Vet 23.6 g
Koolhydraat 2.5 g
Eiwit 26.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Chablis A.O.P. `La Jouchère' Michel Laroche

Bekijk het recept digitaal