- Bewaar

- Bewaar
Zalmcannelloni gevuld met ricotta en grijze garnalen
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Chablis A.O.P. `La Jouchère' Michel Laroche
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers .
-
Bereiding:
-
Meng de grijze garnalen, het fijngesnipperde bieslook en het citroensap onder de ricotta. Kruid met peper en zout.
-
Leg telkens 2 sneetjes gerookte zalm naast elkaar zodat u een vierkant krijgt . Verdeel er het ricot tameng sel over en rol st rak op. Laat even rusten in de koelkast .
-
Meng ondertussen de mosterd met de olijfolie , de wittewijnazijn en de bloemsuiker. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de zalmrolletjes schuin middendoor. Verdeel de waterkers en de preikiemen over de borden. Leg eventueel 1 zalmrolletje plat en 1 rolletje rechtop. Lepel er de vinaigret te over. Serveer met een slaatje.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Chablis A.O.P. `La Jouchère' Michel Laroche
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Verwijder de steeltjes van de waterkers .
-
Bereiding:
-
Meng de grijze garnalen, het fijngesnipperde bieslook en het citroensap onder de ricotta. Kruid met peper en zout.
-
Leg telkens 2 sneetjes gerookte zalm naast elkaar zodat u een vierkant krijgt . Verdeel er het ricot tameng sel over en rol st rak op. Laat even rusten in de koelkast .
-
Meng ondertussen de mosterd met de olijfolie , de wittewijnazijn en de bloemsuiker. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Snij de zalmrolletjes schuin middendoor. Verdeel de waterkers en de preikiemen over de borden. Leg eventueel 1 zalmrolletje plat en 1 rolletje rechtop. Lepel er de vinaigret te over. Serveer met een slaatje.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Chablis A.O.P. `La Jouchère' Michel Laroche