- Bewaar

- Bewaar
Zalmfilet met pestokorstje en spinaziepasta
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat diepgevroren vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Meng de pesto met de panko.
-
Snij de helft van de spinazieblaadjes in dunne reepjes. Mix de andere helft samen met de ricotta tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de tomaten in 4 partjes.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de zalmfilets in een ovenschaal en besmeer elke filet met een laagje pestomengsel. Bestrooi met de geraspte pecorino en bak 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer het ricottasausje onder de pasta. Voeg de reepjes spinazie en de tomatenpartjes toe en meng alles goed door elkaar.
-
Afwerking:
-
Verdeel de spaghetti over diepe borden en leg er telkens 1 zalmfilet bovenop.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat diepgevroren vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Meng de pesto met de panko.
-
Snij de helft van de spinazieblaadjes in dunne reepjes. Mix de andere helft samen met de ricotta tot een gladde saus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de tomaten in 4 partjes.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de zalmfilets in een ovenschaal en besmeer elke filet met een laagje pestomengsel. Bestrooi met de geraspte pecorino en bak 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook ondertussen de spaghetti beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Roer het ricottasausje onder de pasta. Voeg de reepjes spinazie en de tomatenpartjes toe en meng alles goed door elkaar.
-
Afwerking:
-
Verdeel de spaghetti over diepe borden en leg er telkens 1 zalmfilet bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Signature du Cléray Chenin Blanc - A.O.P. Anjou