- Bewaar

- Bewaar
Zalmfilet met zuiderse groenten en verse tagliatelle
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min.)
-
Snij de citroen in dunne schijfjes.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de courgette in kleine blokjes.
-
Hak de olijven grof.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de zalmfilets in een ovenschaal. Verdeel er de courgetteblokjes, de rode ui, het knoflook en de olijven over. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met de Provençaalse kruiden, zwarte peper en zeezout. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg de tomaten, de schijfjes citroen en de marinade uit het zakje bij de tomaten toe aan de ovenschaal. Zet opnieuw 10 à 15 min. in de oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet de pasta af en meng er 1 eetl. olijfolie en de helft van de peterselie onder.
-
Afwerking:
-
Werk de zalm af met de rest van de peterselie en serveer met de pasta.
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min.)
-
Snij de citroen in dunne schijfjes.
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Snij de courgette in kleine blokjes.
-
Hak de olijven grof.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Schik de zalmfilets in een ovenschaal. Verdeel er de courgetteblokjes, de rode ui, het knoflook en de olijven over. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met de Provençaalse kruiden, zwarte peper en zeezout. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Voeg de tomaten, de schijfjes citroen en de marinade uit het zakje bij de tomaten toe aan de ovenschaal. Zet opnieuw 10 à 15 min. in de oven.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet de pasta af en meng er 1 eetl. olijfolie en de helft van de peterselie onder.
-
Afwerking:
-
Werk de zalm af met de rest van de peterselie en serveer met de pasta.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 6 Donker trappistenbier Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau