- Bewaar

- Bewaar
Zalmforel op een bedje van oesterzwammen
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace Wolfberger Heerlijk ronde witte wijn met een droge en elegante smaak en mooie aroma's van rijp fruit en bloemen. Wijn Mâcon-Villages A.C. Grande Réserve Cave de Viré Droge en fruitige witte bourgogne met een heerlijke bloemetjesneus. Deze heel aangename wijn komt uit de wijngemeente Mâcon-Viré en wordt gemaakt van alleen chardonnay.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Scheur het basilicum in stukjes.
-
Bereiding:
-
Schik de reepjes oesterzwam in een brede ovenschotel.
-
Verdeel er de halfgedroogde tomaatjes over.
-
Schik de stukken diepgevroren zalmforel op de oesterzwammen en tomaatjes, met de velkant naar boven. Overgiet met 4 eetl. olie uit de verpakking van de tomaatjes. Kruid met peper en zout.
-
Schuif in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min.
-
Haal de vis uit de schotel en voeg het basilicum toe aan de oesterzwammen en tomaten.
-
Afwerking:
-
Geef er een gevulde aardappel of verse pasta bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace Wolfberger Heerlijk ronde witte wijn met een droge en elegante smaak en mooie aroma's van rijp fruit en bloemen. Wijn Mâcon-Villages A.C. Grande Réserve Cave de Viré Droge en fruitige witte bourgogne met een heerlijke bloemetjesneus. Deze heel aangename wijn komt uit de wijngemeente Mâcon-Viré en wordt gemaakt van alleen chardonnay.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Scheur de oesterzwammen in reepjes.
-
Scheur het basilicum in stukjes.
-
Bereiding:
-
Schik de reepjes oesterzwam in een brede ovenschotel.
-
Verdeel er de halfgedroogde tomaatjes over.
-
Schik de stukken diepgevroren zalmforel op de oesterzwammen en tomaatjes, met de velkant naar boven. Overgiet met 4 eetl. olie uit de verpakking van de tomaatjes. Kruid met peper en zout.
-
Schuif in een op 200 °C voorverwarmde oven gedurende 25 à 30 min.
-
Haal de vis uit de schotel en voeg het basilicum toe aan de oesterzwammen en tomaten.
-
Afwerking:
-
Geef er een gevulde aardappel of verse pasta bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Blanc Réserve Particulière A.C. Alsace Wolfberger Heerlijk ronde witte wijn met een droge en elegante smaak en mooie aroma's van rijp fruit en bloemen. Wijn Mâcon-Villages A.C. Grande Réserve Cave de Viré Droge en fruitige witte bourgogne met een heerlijke bloemetjesneus. Deze heel aangename wijn komt uit de wijngemeente Mâcon-Viré en wordt gemaakt van alleen chardonnay.