- Bewaar

- Bewaar
Zalmmousse
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de zalm uitlekken.
-
Snipper de sjalot en de blaadjes van de platte peterselie heel fijn.
-
Hak de augurken fijn.
-
Snij het stokbrood in 20 sneetjes, besprenkel met de olijfolie en bak 8 min. in de voorverwarmde oven
-
Bereiding:
-
Mix de zalm samen met de zure room in een blender. Voeg de augurken, de sjalot en de peterselie toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Bestrijk elk sneetje brood met de zalmmousse en werk af met de preischeuten.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Laat de zalm uitlekken.
-
Snipper de sjalot en de blaadjes van de platte peterselie heel fijn.
-
Hak de augurken fijn.
-
Snij het stokbrood in 20 sneetjes, besprenkel met de olijfolie en bak 8 min. in de voorverwarmde oven
-
Bereiding:
-
Mix de zalm samen met de zure room in een blender. Voeg de augurken, de sjalot en de peterselie toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Bestrijk elk sneetje brood met de zalmmousse en werk af met de preischeuten.