Zalmmousse
Zalmmousse

Zalmmousse

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 51 kcal
Vet 2.3 g
Koolhydraat 4 g
Eiwit 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Laat de zalm uitlekken.

  4. Snipper de sjalot en de blaadjes van de platte peterselie heel fijn.

  5. Hak de augurken fijn.

  6. Snij het stokbrood in 20 sneetjes, besprenkel met de olijfolie en bak 8 min. in de voorverwarmde oven

  7. Bereiding:
  8. Mix de zalm samen met de zure room in een blender. Voeg de augurken, de sjalot en de peterselie toe en kruid met zwarte peper en zout.

  9. Bestrijk elk sneetje brood met de zalmmousse en werk af met de preischeuten.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Laat de zalm uitlekken.

  4. Snipper de sjalot en de blaadjes van de platte peterselie heel fijn.

  5. Hak de augurken fijn.

  6. Snij het stokbrood in 20 sneetjes, besprenkel met de olijfolie en bak 8 min. in de voorverwarmde oven

  7. Bereiding:
  8. Mix de zalm samen met de zure room in een blender. Voeg de augurken, de sjalot en de peterselie toe en kruid met zwarte peper en zout.

  9. Bestrijk elk sneetje brood met de zalmmousse en werk af met de preischeuten.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 51 kcal
Vet 2.3 g
Koolhydraat 4 g
Eiwit 3.3 g

Bekijk het recept digitaal