Zalmspiesje in honingmarinade
Zalmspiesje in honingmarinade

Zalmspiesje in honingmarinade

20 min.
Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 34 kcal
Vet 2.1 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 3.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de zalmfilet in 16 blokjes.

  3. Maak de honingmarinade: meng de honing met de appelazijn en sojasaus. Voeg de zalmblokjes toe en laat 1 u marineren.

  4. Verkruimel ondertussen de pijnboompitten in de keukenrobot of in een plastic zak met een deegrol.

  5. Bereiding:
  6. Wentel de gemarineerde zalmblokjes door de verkruimelde pijnboompitten. Druk goed aan.

  7. Rijg de zalmblokjes op cocktailprikkers. Leg in een aluminium schaaltje en bak 1 à 2 min. op de barbecue.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de zalmfilet in 16 blokjes.

  3. Maak de honingmarinade: meng de honing met de appelazijn en sojasaus. Voeg de zalmblokjes toe en laat 1 u marineren.

  4. Verkruimel ondertussen de pijnboompitten in de keukenrobot of in een plastic zak met een deegrol.

  5. Bereiding:
  6. Wentel de gemarineerde zalmblokjes door de verkruimelde pijnboompitten. Druk goed aan.

  7. Rijg de zalmblokjes op cocktailprikkers. Leg in een aluminium schaaltje en bak 1 à 2 min. op de barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 34 kcal
Vet 2.1 g
Koolhydraat 0.4 g
Eiwit 3.2 g

Bekijk het recept digitaal