- Bewaar

- Bewaar
Zalmspiesje in honingmarinade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de zalmfilet in 16 blokjes.
-
Maak de honingmarinade: meng de honing met de appelazijn en sojasaus. Voeg de zalmblokjes toe en laat 1 u marineren.
-
Verkruimel ondertussen de pijnboompitten in de keukenrobot of in een plastic zak met een deegrol.
-
Bereiding:
-
Wentel de gemarineerde zalmblokjes door de verkruimelde pijnboompitten. Druk goed aan.
-
Rijg de zalmblokjes op cocktailprikkers. Leg in een aluminium schaaltje en bak 1 à 2 min. op de barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de zalmfilet in 16 blokjes.
-
Maak de honingmarinade: meng de honing met de appelazijn en sojasaus. Voeg de zalmblokjes toe en laat 1 u marineren.
-
Verkruimel ondertussen de pijnboompitten in de keukenrobot of in een plastic zak met een deegrol.
-
Bereiding:
-
Wentel de gemarineerde zalmblokjes door de verkruimelde pijnboompitten. Druk goed aan.
-
Rijg de zalmblokjes op cocktailprikkers. Leg in een aluminium schaaltje en bak 1 à 2 min. op de barbecue.