- Bewaar

- Bewaar
Zalmsteaks met kruidensaus
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Strangenberg' A.C. Alsace Wijn Château des Fines Roches (wit) A.C. Châteauneuf-du-Pape
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren zalmsteaks in een ovenschotel. Snipper er de sjalotten bij, kruid met peper en zout en giet er de visfond over.
-
Dek af en schuif gedurende 35 min. in de voorverwarmde oven (180 °C). (1)
-
Kook intussen de bloemkool- en broccoliroosjes gaar in lichtgezouten water (± 5 min., diepvries niet ontdooien).
-
Hou de zalmsteaks warm terwijl u de saus maakt: laat het kookvocht tot 2/3 inkoken en doe er de diepgevroren kervel, de peterselie en de mascarpone bij. Laat verder inkoken tot een lichtgebonden saus. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
-
Afwerking:
-
Giet wat saus in de borden, leg er een zalmsteak op en schik er afwisselend een bloemkool- en broccoliroosje rond.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Strangenberg' A.C. Alsace Wijn Château des Fines Roches (wit) A.C. Châteauneuf-du-Pape
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schik de diepgevroren zalmsteaks in een ovenschotel. Snipper er de sjalotten bij, kruid met peper en zout en giet er de visfond over.
-
Dek af en schuif gedurende 35 min. in de voorverwarmde oven (180 °C). (1)
-
Kook intussen de bloemkool- en broccoliroosjes gaar in lichtgezouten water (± 5 min., diepvries niet ontdooien).
-
Hou de zalmsteaks warm terwijl u de saus maakt: laat het kookvocht tot 2/3 inkoken en doe er de diepgevroren kervel, de peterselie en de mascarpone bij. Laat verder inkoken tot een lichtgebonden saus. Breng op smaak met peper, zout en citroensap.
-
Afwerking:
-
Giet wat saus in de borden, leg er een zalmsteak op en schik er afwisselend een bloemkool- en broccoliroosje rond.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris 'Strangenberg' A.C. Alsace Wijn Château des Fines Roches (wit) A.C. Châteauneuf-du-Pape